zefciu:
Pomysl, ze na te dotacje dla grubasów w elektrykach będą się skladać biedni spaliniarze spłacający kredyt za apartament 30 metrowy w cenie pół miliona zł.
Cytat:Każda ilość powoduje jakiś efektAha, skoro zefciu jest takim ekspertem i potrafi wykorzystać jakiś naukowo opracowany model, prosze, niech mi policzy jaką temperaturę miałaby ziemia gdyby jej atmosfera składała się w 100% z CO2. Tak, żeby wszyscy mieli jakieś wyobrażenie o skali problemu. Bo mnie na oko wychodzi 70 stopni Celsjusza.
Cytat:Pytanie – piszesz byle co i nie chce Ci się weryfikować, czy bezczelnie kłamiesz, licząc, że ja nie sprawdzę:Nie zarzucaj mi klamstwa, skoro w necie jest mnóstwo tego typu informacji, na których opierają się znawcy tematu którzy piszą swoje artykuły i jakoś nikt ich za to nie pozwał.
https://www.cnbc.com/2021/10/20/tesla-ts...-2021.html
Cytat:Nie śmieszy mnie pomysł dopłat. Śmieszy mnie gramatyka Rodicy „ludzie dotowane” i definicja „bardzo bogatych”, która umieszcza mnie w jednym worku z SolorzemNajwyraźniej, też jestem w jednym worku z Solorzem, jakbym się uparła to też bym sobie kupiła.
Pomysl, ze na te dotacje dla grubasów w elektrykach będą się skladać biedni spaliniarze spłacający kredyt za apartament 30 metrowy w cenie pół miliona zł.
Rozsadziło mi antenę.