To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co jest grzechem, życie w komunizmie czy kopanie komunistów?
zerciu:
Cytat:No właśnie. Więc czemu walczą? Masz jakiś pomysł?
Nie wiem, myślisz że  równie chętnie walczyliby za kraj, gdyby ich najechały wojska USA?

Cytat:Wcześniej pisałaś, że rola państwa powinna się ograniczać do obrony zewnętrznej. Potem zmieniłaś tę definicję. No więc jak jest?
Pisałam, że rolą państwa jest stworzenie odpowiednich warunków do funkcjonowania wolnej przedsiębiorczości, czyli przede wszystkim ochrona granic i dobrze napisane i egzekwowane prawo.
Cała reszta to ingerowanie w rynek, czyli droga w stronę stalinizmu.

Cytat:Jaka konkretna metryka Cię interesuje i dlaczego nie potrafisz jej znaleźć sama? Proponuję na początek porównać współczynnik Giniego Rosji i Ukrainy.
Jak są tacy bogaci, to czemu nie zafundowali sobie dobrej armii i sprzętu wojskowego? Przeciez chyba wiedzą kogo mają za sąsiada.
Rozsadziło mi antenę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Co jest grzechem, życie w komunizmie czy kopanie komunistów? - przez Rodica - 29.03.2022, 13:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości