To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co jest grzechem, życie w komunizmie czy kopanie komunistów?
zefciu:
Cytat:Nie. Nie myślę. I nie mam pojęcia, skąd w ogóle sugestia, że mógłbym tak myśleć. Rodzi ona jednak następne pytanie — dlaczego wojska USA nie najechały Ukrainy?
Nie wiem, doprawdy, może maja za daleko.

Cytat:Dlaczego zatem Rosja jest obecnie państwem bardziej podobnym do stalinowskiego ZSRR, niż np. Szwecja?
Napisałam, że to droga w kierunku stalinizmu a nie stalinizm. Pewien rodzaj kompromisu z socjalizmem.

Cytat:Nie napisałem, że są „tacy bogaci”. Umówmy się tak — jeśli jeszcze raz zacytujesz moją wypowiedź, tylko po to, żeby postawić chochoła, dostaniesz ostrzeżenie. Co Ty na to?
Nie można umawiać się z kimś, kto stosuje szantaż.

Cytat:Przecież zafundowali sobie całkiem niezły, jak na swoje możliwości. Co więcej — adekwatny do charakteru i modi operandi tego sąsiada — bogaty w lekką broń przeciwpancerną.
To dlaczego te wielkie korporacje nie chcą umierać za kraj? Czują się mniej odpowiedzialni kiedy maja okazje zarobic duże pieniądze?
Rozsadziło mi antenę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Co jest grzechem, życie w komunizmie czy kopanie komunistów? - przez Rodica - 29.03.2022, 15:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości