Rodica napisał(a): Może ja chce żeby kawałek mojej ulicy byl brudny i zarośnięty chaszczamjTo se kup prywatny kawałek ulicy.
Cytat:albo żeby moja posesja była otoczona pięciometrowym murem, żebym nie musiala patrzeć na ludzkie gęby?A kto Ci broni?
Cytat:Socjaliści ostatnio wymyślili coś takiego, jak wspaniałe osiedla ze wspólną przestrzenią, w której ludzie będą mogli się integrować i spędzać ze sobą czas.Ostatnio? Z bardzo, bardzo nielicznych zalet PRL trzeba wymienić sensownie zaprojektowane osiedla. Gdyby wziąć filozofię z tamtych czasów (a odrzucić szarzyznę i bylejakość) oraz dzisiejszą jakość (a odrzucić patodeweloperkę i płotozę), to żylibyśmy w raju.
Cytat:Każdy kto pracujeA jak ktoś nie pracuje?
Cytat:Nie, bo mam w tym interes.Dobre. Po czym odróżniamy złodziejstwo od niezłodziejstwa? Niezłodziejstwo jest w interesie Rodicy. Myślałem, że Kali to była taka rasistowska karykatura dzikusa, a tutaj patrzcie!
Cytat:Przede wszystkim, należy zakazać socjalistycznej propagandy wpuszczanej każdym możliwym kanałem.Czyli oczywiście niczego konkretnego nie będzie. Tylko kucowskie frazesy.