To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co jest grzechem, życie w komunizmie czy kopanie komunistów?
Rodica napisał(a): Ja się pytam, dlaczego ludzi nie stać na duże mieszkania i skąd się bierze popyt na mikroapartamenty.
Odpowiedziałem.
Cytat:Mam problem z wklejeniem linku do całego tekstu, nie wiem czemu.
Bo jesteś leniwa i gardzisz innymi użytkownikami tego forum. Dlatego Ci się nie chce.

Cytat:An example of deflation occurred in the US in the nineteenth century. Between 1800 and 1900, the price index dropped by 50 percent (from 150 to 100). “Despite” this deflation, the nineteenth century was marked by great economic growth in the US
To jakiś żarcik? W tym okresie mieliśmy różne tempo wzrostu i różną stopę inflacji/deflacji. Podsumowywanie 100 lat wyraźnie pokazuje, że ktoś chce coś ukryć.
Cytat:Singapore is also a good example. Although it is not in a gold standard, its exchange rate policy is less inflationary
Czyli polityka monetarna Singapuru nie jest deflacyjna, ale „mniej inflacyjna”.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Co jest grzechem, życie w komunizmie czy kopanie komunistów? - przez zefciu - 14.04.2022, 12:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości