zefxiu:
Cytat:Nie wiem, czy kuce wiedzą, czy nie wiedzą, czy może jakoś podświadomie to czują. W każdym razie uwielbienie kuców do złożowych zamordyzmów przy jednoczesnym śpiewaniu pochwał gospodarczych „wolności” i „rozwoju” przypomina incelskie uwielbienie dla przemocy przy jednoczesnym głoszeniu, że stoi się w obronie nieagresywnych jednostek.Wiem, złotousty zefciu, że jesteś bardzo miły dla kobiet i uprzejmie się do nich zwracasz.
Cytat:Mit głoszony swego czasu przez Urbana. I zobacz, gdzie jest teraz jego władza.W Rosji, po jednym Putinie przyjdzie kolejny.
Cytat:Tylko że te surowce można też wziąć z Ameryki, Afryki, czy Bliskiego Wschodu. Tak — Europa popełniła błąd uzależniając się od Rosji. I kolejnym „wielkim zwycięstwem” Twojego ulubieńca jest uświadomienie państwom europejskim tego błędu.Tylko czemu ten sołdat, zrobił na oświeconych państwach europejskich takie wrażenie?
Cytat:Oczywiście. Tylko że mnie z tego powodu, w odróżnieniu od Ciebie, nie jest przykro.To znaczy, że odpowiada Ci demokracja w której ignoranci wybierają ignorantów umacniajac ich wladzę, powodując stopniowy regres w kierunku socjalizmu.
Rozsadziło mi antenę.