To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U źródła chrześcijaństwa - test
geranium napisał(a): Do kogo piszesz? 
Jeśli do mnie to: oczekuję spójności światopoglądowej oraz stosowania się do kodeksu. Kodeks katolicki jest wyraźny seks dopiero po ślubie i z błogosławieństwem księdza.
Może ja źle myślę?
Minusuj sobie jeśli ma tobie ulżyć.  Serce

Sorry, jeżeli zabrzmiało to obcesowo, ale nie chodzi o to co przeżyłaś, ale o związek a) z tematem i b) z tym co pisałem. Jeżeli tak po prostu chcesz się coś spytać to nie ma potrzeby cytować mojego całego tekstu do Ergo o zupełnie innej tematyce. Wiem, że nie tylko Ty tu robisz sobie łuźne offtopy i skojarzenia, ale Ty akurat zrobiłaś to w cytacie do mnie, więc zareagowałem. Ja mam trochę inne nastawienie do prowadzenia dyskusji, dlatego tego typu offtopy nie będę nabijał odpowiedziami. Z pewnością znajdziesz jakiś wątek o kodeksie katolickim lub o związkach między wierzącymi a niewierzącymi, a jak nie, to możesz założyć własny, jak sprawa Ciebie nurtuje nadal, wtedy może też się udzielę.

Cytat:julciaDe chce aby ateiści mieli jakiś swój kodeks. Nie mają, ale ona chce!

Chodzi O fałsz. fałsz , który uprawiają często chrześcijanie.   

... to samo dotyczy przeskakiwania między tematami.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!
Koh 3:1-8 (edycje własne)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
U źródła chrześcijaństwa - test - przez Jaques - 23.05.2022, 12:06
RE: U źródła chrześcijaństwa - test - przez zefciu - 27.05.2022, 11:15
RE: U źródła chrześcijaństwa - test - przez bert04 - 01.06.2022, 14:24
RE: U źródła chrześcijaństwa - test - przez zefciu - 31.03.2024, 19:26
RE: U źródła chrześcijaństwa - test - przez zefciu - 02.04.2024, 08:35