Osiris napisał(a):Czyli jednak przedszkole i tchórzostwo. Pierwszą kwestię mamy z głowy
Nie masz żadnych kompetencji intelektualnych żeby komuś wypominac tchórzostwo. Tylko przypomnę że uciekłeś z płaczem wtedy gdy mówiłem w kontekście rzekomej ewolucji moralność, o błędzie naturalistycznym i tezach De Waala i Dawkinska. Który to był temat nie pamiętam. To że trzymasz się w grupie współplemieńców którzy poklepią cie po pleckach to nie znaczy że masz nade mną przewagę. Przecież spieprzałeś w podskokach na sąsiednim forum jak cię Pilaster w temacie Inkwizycji i Krucjat wyjaśniał XDD. Ja nigdy nie uciekałem od rozmowy. Idź zarzucać tchorzostwo komu innemu, hipokryto
Osiris napisał(a):Oczywiście, że wynika. Chociażby to, że do stworzenia sensownego systemu moralnego nie potrzeba żadnego bożka
Ile ten wasz sensowny system moralny jest wart pokazuje historia
Osiris napisał(a):Przecież ateizm to nie jest wiara w nieistnienie Boga
Zajebisty argument w perspektywie tego co napisałem
Osiris napisał(a):A to żart. Stwierdziłeś, że udowodniłeś iż żadna moralność nie wyewoluowała i wobec tego to ja mam udowadniać coś przeciwnego
Żałosna sofistyka. Nie mam zamiaru udowadniać waszych twierdzeń. Wy to zróbcie. Ja tylko przypominam że twierdzicie że wytwór kultury powstał dzięki ewolucji (oczywiście przyjmując naruralistyczny paradygmat)
Osiris napisał(a):Wszystko w porządku pod kopułą?
Najwyraźniej nie skoro nie zmutowałem kogoś takiego jak ty i marnuje czas na odpisywanie nieukom
Ps: i jeszcze jedno. Może wymyśl swoje hasełka a nie powtarzasz zaczytane "tchórzu"