InspektorGadżet napisał(a): Nie masz żadnych kompetencji intelektualnych żeby komuś wypominac tchórzostwo. Tylko przypomnę że uciekłeś z płaczem wtedy gdy mówiłem w kontekście rzekomej ewolucji moralność, o błędzie naturalistycznym i tezach De Waala i Dawkinska. Który to był temat nie pamiętam. To że trzymasz się w grupie współplemieńców którzy poklepią cie po pleckach to nie znaczy że masz nade mną przewagę. Przecież spieprzałeś w podskokach na sąsiednim forum jak cię Pilaster w temacie Inkwizycji i Krucjat wyjaśniał XDD. Ja nigdy nie uciekałem od rozmowy. Idź zarzucać tchorzostwo komu innemu, hipokrytoHa, ha, ha. I to tyle? Wszystko udowodniłeś ale nic nie pamiętasz

Cytat:Ile ten wasz sensowny system moralny jest wart pokazuje historiaSkup się i zrozum, że nie ma tutaj czegoś takiego jak "wasz" system moralny. To nie katolicyzm, gdzie żeby się dowiedzieć czy robisz coś dobrego czy złego, potrzebujesz sprawdzić w świętej księdze zapytać się księdza, gdyż chodzi tak naprawdę o posłuszeństwo a nie moralność.
Cytat:Zajebisty argument w perspektywie tego co napisałemWiem, dzięki za potwierdzenie.
Cytat:Żałosna sofistyka. Nie mam zamiaru udowadniać waszych twierdzeń. Wy to zróbcie. Ja tylko przypominam że twierdzicie że wytwór kultury powstał dzięki ewolucjiAle jakich naszych, ja tu odpowiadam sam za siebie i za to, co piszę.
Cytat:Najwyraźniej nie skoro nie zmutowałem kogoś takiego jak ty i marnuje czas na odpisywanie nieukomJako uczony świetnie reprezentujesz stronę katolicką argumentując w rodzaju: ja udowodniłem (ale nie mam dowodów) więc wy udowodnijcie, że nie mam racji, nieuki. W zasadzie poziom reprezentantów dzisiejszego KRK więc wszystko się zgadza