Hołownia niekwestionowanym zwycięzcą debaty. Genialny występ. Końcowy żart o dziadku niepotrzebnie żyjącym złą przeszłośią był na serio bardzo przemyślany. Łał. Widać, że to "sceniczna bestia".
JSW... wpierw oceniłam ją źle, bo mam wobec niej bardzo wysokie oczekiwania ("high hopes"), ale teraz widzę, że sporo ludzi ją propsuje. Ona jednak dobrze gra na tych emocjach, choć brakuje jej kunsztu Hołowni. Ma jednak półtora roku na dopracowanie rzemiosła w projekcie #JSW2025. Na razie jest jak Rey w VII części Star Wars.
Bosak był zabawny z tą flagą i z wymachiwaną kartką. Żenada. Ale uderzył w PiS od prawej flanki (dużo pieprzył o Ukraińcach). Gut, gut, zupa, gut. Niech zabiera patusów od skrajnej flanki. PiS osaczony to PiS przegrany.
Maj? A kto to? Hołownia go dogasił na koniec jak taniego peta.
Tusk średnio, ale się nie zbłaźnił.
Morawiecki się upokorzył. To była tragedia Vateusza.
Zaryczałam ze śmiechu, gdy rzekł o "bandzie rudego". Obciach na maksa. Fatalne miał teksty. Coś tam jeszcze o wazie gadał ten dzban.
Rachoń dużo czytał z promptera i upokorzył TVP, bo był bezstronny jak KCTV.
PS
Banieczka lewicowa na Tłiterze przeprasza Panią Joannę za wątpienie w nią. Nawet Galopujący Major się kaja. O Matejko!
Mój ranking:
1. Hołownia
2. Przepaść
3. JSW
4. Przepaść
5. Bosak, Tusk i Maj
8. Przepaść
9. Morawiecki i Rachoń i ta Rachoniowa obok
Już wiadomo, na kogo PiS zrzuci winę za stratę władzy. To się Mati wkopał.
JSW... wpierw oceniłam ją źle, bo mam wobec niej bardzo wysokie oczekiwania ("high hopes"), ale teraz widzę, że sporo ludzi ją propsuje. Ona jednak dobrze gra na tych emocjach, choć brakuje jej kunsztu Hołowni. Ma jednak półtora roku na dopracowanie rzemiosła w projekcie #JSW2025. Na razie jest jak Rey w VII części Star Wars.
Bosak był zabawny z tą flagą i z wymachiwaną kartką. Żenada. Ale uderzył w PiS od prawej flanki (dużo pieprzył o Ukraińcach). Gut, gut, zupa, gut. Niech zabiera patusów od skrajnej flanki. PiS osaczony to PiS przegrany.
Maj? A kto to? Hołownia go dogasił na koniec jak taniego peta.
Tusk średnio, ale się nie zbłaźnił.
Morawiecki się upokorzył. To była tragedia Vateusza.
Zaryczałam ze śmiechu, gdy rzekł o "bandzie rudego". Obciach na maksa. Fatalne miał teksty. Coś tam jeszcze o wazie gadał ten dzban.Rachoń dużo czytał z promptera i upokorzył TVP, bo był bezstronny jak KCTV.
PS
Banieczka lewicowa na Tłiterze przeprasza Panią Joannę za wątpienie w nią. Nawet Galopujący Major się kaja. O Matejko!
Mój ranking:
1. Hołownia
2. Przepaść
3. JSW
4. Przepaść
5. Bosak, Tusk i Maj
8. Przepaść
9. Morawiecki i Rachoń i ta Rachoniowa obok
Już wiadomo, na kogo PiS zrzuci winę za stratę władzy. To się Mati wkopał.
"I sent you lilies now I want back those flowers"