Sebrian napisał(a): jak mnie i mi podobnych zawiedziecie, to osobiście was rozszarpię pod gmachem na Wiejskiej. A wtedy niech PIS wraca i was wszystkich wyrucha w dupę, bo będzie to znaczyło, ze nie zasłużyliście na nasze wsparcie. Amen!
Teraz jeśli oni spierdolą robotę, to nic tylko defenstracja. A tak na poważnie jeśli mnie zawiodą, to już na następne wybory nie pójdę.
A z tym rozszarpywaniem to też nie będzie takie łatwe bo chyba mur se zbudowali naokoło sejmu na wypadek wkurwionych Sebrianów i Lumberów.
kmat napisał(a): Pisi nominaci mogą się okazać dużo mniejszym problemem niż się zdaje. Jarkacz promował jednak nie fundamentalistów a koniunkturalistów negocjowalnego afektu. Te wszystkie ciumki Piotrowicze mogą się za chwile zacząć bić o miejsce w kolejce do negocjacji z nową władzą.
Dokładnie, a najlepszym przykładem jest Banaś - PiS go dał do NIKu, żeby męczył opozycję, a tu się okazało, że męczy PiS

Sofeicz napisał(a): Prezydent
A on nie był przypadkiem kiedyś skłócony z Ziobrem czy tam Morawieckim? I chyba kiedyś popadł w niełaskę JarKacza. Może będzie współpracował z opozycją.
Sofeicz napisał(a): Związki Zawodowe, NBP, Spółki SP, Sąd Najwyższy, Trybunał Konstytucyjny, Szczujnia TvP.
Nie da się tych ludzi wyjebać na zbity pysk?
Sofeicz napisał(a): Dodatkowo pierdyliard afer do rozliczenia
No, już przez samo to iluś ludzi na synekurach wyleci.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać