zefciu napisał(a): Mógłbyś wyjaśnić, jakie jest konkretne uzasadnienie zdania „jeśli poprzedni rząd sprzedawał wizy na straganie, to obecnie w parlamencie powinien być pajac z opozycji reglamentowanej tego rządu”? Bo dla mnie trochę non sequitur.Nie wiem, to jest jakieś Twoje tam zdanie i aż przypomniały mi się zdania z referendum, więc może sam sobie na nie odpowiedz
Cytat:Ale to jest trochę dziwne, bo poglądy Korwina na temat „lekkiej pedofilii” są niezmienne od lat i powszechnie znane. Ludzie zapominają?Tak, wyborcy mają pamięć złotej rybki, a przywołanie tych poglądów i jeszcze dopowiedzenie trzech groszy przez Korwina w czasie pandoragate zrobiło swoje. Kontekst ma znaczenie.
Cytat:To jak jest? Bezpieczne centrum to jest właśnie takie miejsce, gdzie się m. in. nie rucha dzieci.
Bardziej mi chodziło np. o odchodzenie od takich pomysłów jak likwidacja ZUSu, co i tak nic nie dało, bo mieli 1% poparcia wśród emerytów
Cytat:A jak ma wyglądać kampania zbieraniny różnych partii, których jedynym punktem wspólnym jest nienawiść do Żydów, LGBT i UE; w sytuacji, gdy nie można wprost mówić o nienawiści do Żydów, LGBT i UE? Przecież to musi być chaos.Zobaczymy w wyborach do UE jak będzie wyglądała ich kampania.