zefciu napisał(a): Dlatego też tak dużo daje działalność różnych Koroluków, którzy żmudnie wykazują, że „normalny członek Konfederacji” to fikcja.Chcesz powiedzieć, że cenisz sobie działalność Koroluka?
Zwolennika publicznej masturbacji, nazywania wyborców PiSu i Konfy śmieciami oraz miłośnika kazirodztwa.
Cytat:Ale naprawdę mam Ci podać przykład polityka poważniejszego niż Bosak? :Przyklad polityka, który zajmie się polityką migracyjną. Tak myślałem, że nie wymienisz.
Cytat:Ktoś postuluje jako program polityczny „nie lubimy Żydów i gejów”. Jak ten program polityczny ma wyglądać w praktyce?Brak zgody na jakieś roszczenia podejrzanych organizacji żydowskich albo brak zgody na małżeństwa homoseksualne.
Kogo Ty chciałbyś eksterminować, jak Żydów w Polsce jest tyle co kot napłakał? Zostają geje, ale tutaj Mentzen obiecywał im modyfikację prawa spadkowego.
Cytat:Mimo tego, że popierali ludobójstwo i pedofilię. Więc narracja „są może nie do końca fajni i popełniają błędy, ale warunkowo ich poparłem, bo Bosak jest kompetentny” zupełnie się kupy nie trzyma.Popierali ludobójstwo i pedofilię tylko w głowie zefcia.
Ayla Mustafa napisał(a): Bardzo źle świadczy o Konfie, że jedya osoba na tym forum, która do głosowania na Konfę się przyznaje, temat gwałcenia ośmioletnich dziewczynek kwituje jakimś "xddddd". No ale w końcu na spotkaniach z Memcenem w dużej mierze przyłazi dzieciarnia...
Jesteś strasznie monotematyczny. Nigdzie nie kwitowałem tego tematu jakimś "xddddd", więc powtarzam, idź się przewietrzyć
Nie wiem czy zauważyłeś, że sam się w tym wątku wyjaśniłeś. Najpierw ciągle insynuowałeś, że popieram jakieś pedoteksty korwina, potem jeszcze insynowałeś, że być może sam jestem pedofilem i jeszcze masz czelność krytykować mój poziom. A potem jak ja zrobiłem insynuacje, że popierasz PSL, bo oddałeś głos na trzecią drogę, to zacząłeś pisać, że ja "bezsensownie insynuuje", bo Ty nie na PSL, ale na konkretnego kandydata z PL2050. Czyli jednak rozumiesz, że można głosować na jakieś ugrupowanie nie popierając go w 100%.
Zresztą dopiero przed chwilą przesłuchałem tej wypowiedzi z 8 latkami, bo już tak tym spamujesz, że stwierdziłem, że sprawdzę co ten Korwin znowu powiedział.
https://youtu.be/-bNxFCWepfs?t=81
Nie wiem gdzie tu jest gwałcenie 8 latek. Powiedział, że 8 latki nie dostają okresu, a on jest za wiekiem zgody od pierwszej miesiączki. Pomysł notabene głupi, ale typowy dla Korwina i jego kontrowersyjnych wypowiedzi.