Hans Żydenstein napisał(a): Chcesz powiedzieć, że cenisz sobie działalność Koroluka?Oczywiście. Nikt z niepolityków tak wiele nie zrobił dla polskiej polityki, jak on.
Cytat:Zwolennika publicznej masturbacji, nazywania wyborców PiSu i Konfy śmieciami oraz miłośnika kazirodztwa.Oczywiście mógłbym Cię poprosić o zacytowanie, gdzie Koroluk nazwał kogoś śmieciem za sam fakt głosowania na PiS lub Konfę, albo gdzie Koroluk przyznał się do miłowania kazirodztwa (a nie tylko uważał, że nie powinno być penalizowane). Ale po co? Dobrze widać, że już na całego przyjąłeś jedyną postawę, jaką przyjąć można w apologetyce Konfy — udawanie debila.
Cytat:Przyklad polityka, który zajmie się polityką migracyjną.Sorry, ale nie wiem, komu akurat w nowym rządzie zostanie powierzone to zadanie. Więc Ci na to pytanie nie odpowiem.
Cytat:Brak zgody na jakieś roszczenia podejrzanych organizacji żydowskich albo brak zgody na małżeństwa homoseksualne.Czyli walka z tyfusem, który roznoszą Żydzi. Stara śpiewka.
Cytat:Kogo Ty chciałbyś eksterminować, jak Żydów w Polsce jest tyle co kot napłakał?Ja nikogo.
Cytat:Zostają geje, ale tutaj Mentzen obiecywał im modyfikację prawa spadkowego.No i co z tego, że Memcen coś tam obiecywał, co może być luźno związane z prawami LGBT?
Cytat:Popierali ludobójstwo i pedofilię tylko w głowie zefcia.No nie. W ogóle nie istnieją politycy Konfy, którzy są publicznymi zwolennikami dekryminalizacji ruchania ośmiolatek. W ogóle nie istnieją politycy Konfy, którzy w agresji na Ukrainę stają po stronie Rosji. Nie ma takich. Jak już mówiłem — udawanie idioty i ignoranta to jedyna strategia.
Iselin napisał(a):Z tego, co zaobserwowałam, zazwyczaj nielubienie kogoś ma na celu ograniczenie wpływów organizacji i lobbingu tego kogoś w polityce.No sorry, ale gadanie o jakichś szczególnych wpływach Żydów i LGBT w polskiej polityce to są bzdury na resorach. Jeśli ktoś z nimi chce walczyć, to świadczy to jednoznacznie o jego celach.