Hans Żydenstein napisał(a): Co takiego zrobił i co z tego wynikło?Zrobił materiały na temat różnych polityków Konfy. Wynikło z tego, że wiele osób, które wierzyło, że „oni tylko chcą zmniejszać podatki” przestało w to wierzyć.
Cytat:Możesz sobie tutaj poczytać o kazirodztwieCo mogę przeczytać? To o czym mówiłem — Koroluk twierdzi, że nie powinna być penalizowana. A nie że jest „miłośnikiem”, jak w debilnym memie, który powtarzasz, bo masz ludzi za debili. Poza tym obrażasz Koroluka sugerując, że swoje teksty publikuje w formacie jpg.
Cytat:Tutaj koroluk popiera nazywanie pisowców śmieciami : https://twitter.com/ProfesorPingwin/stat...3753897328Koroluk prowadzi konto ProfesorPingwin. Jakie ja mam szczęście w życiu, że nie popieram partii, która każe mi udawać idiotę.
Cytat:Więc skąd to zaskoczenie, że ja postawiłem na Bosaka, gdy ty nie jesteś w stanie wymienić nikogo z 248 posłów opozycji?Powieś sobie na tarczy do rzutek listę posłów którzy weszli ze wszystkich trzech polskich list. Rzuć rzutką. Trafiłeś właśnie na przykład osoby, która jest bardziej kompetentnym politykiem niż Bosak. Komu będzie powierzona kwestia polityki migracyjnej, nie wiem.
Cytat:W tej kampanii nie było tego tematu.Nie. Tam akurat szczuto na Ukraińców, a nie Żydów. Ale się przeliczono.
Cytat:Po co im coś obiecujeNo tak. Bo tylko geje dziedziczą.
Cytat:Istnieje jeden, który publicznie powiedział, że jest za ustaleniem wieku zgody zgodnie z pierwszą miesiączką, a nie od 8 lat.A to coś zupełnie innego…
Iselin napisał(a):Dlaczego "antysemici"? Czy krytykowanie polityki Izraela też jest antysemityzmem?Nie. Krytykowanie bezprawnych roszczeń spadkowych też nie. Natomiast mówienie „naszym programem politycznym jest to że nie lubimy Żydów” już tak. Zrzucanie problemów społecznych, gospodarczych czy prawnych na Żydów, nawet jeśli to realne problemy które należy krytykować — też.
Cytat:Jeśli ktoś utożsamia niezgodę na jakieś postulaty z chęcią eksterminacji, nie jest to "sceptyczne zastanawianie się".Ale ja nigdzie nie utożsamiałem niezgody z jakimiś postulatami z chęcią eksterminacji. Piątka Memcena nie obejmowała stosunku do żadnych postulatów. Tylko czystą nienawiść — właśnie to co spaja Konfę.