zefciu napisał(a): Zrobił materiały na temat różnych polityków Konfy. Wynikło z tego, że wiele osób, które wierzyło, że „oni tylko chcą zmniejszać podatki” przestało w to wierzyć.
Taaa, gdyby nie Koroluk to Konfa miałaby 15%, weź przestań. I udało mu się zatopić Lewicę (w końcu to oni najwięcej stracili)
Cytat:Co mogę przeczytać? To o czym mówiłem — Koroluk twierdzi, że nie powinna być penalizowana. A nie że jest „miłośnikiem”, jak w debilnym memie, który powtarzasz, bo masz ludzi za debili. Poza tym obrażasz Koroluka sugerując, że swoje teksty publikuje w formacie jpg.
Myślę, że bliższe prawdy jest to, że Koroluk jest miłośnikiem kazirodztwa, niż że Korwin jest za legalizacją gwałtów na 8 latkach. wymienia liczne przykłady kazirodztwa w swoich wypocinach i nazywa to "miłością bez granic". To nie jest żaden mem, tylko zapis jego wypowiedzi z usuniętego konta na wykopie.
Cytat:Koroluk prowadzi konto ProfesorPingwin. Jakie ja mam szczęście w życiu, że nie popieram partii, która każe mi udawać idiotę.
Ale kto tu udaje idiotę, bo chyba Ty? Nie chce mi się wierzyć, że nie wiesz co to mirror czyjegoś wpisu. Mam CI zrobić jakieś szkolenie z obsługi internetu?
Cytat:Powieś sobie na tarczy do rzutek listę posłów którzy weszli ze wszystkich trzech polskich list. Rzuć rzutką. Trafiłeś właśnie na przykład osoby, która jest bardziej kompetentnym politykiem niż Bosak. Komu będzie powierzona kwestia polityki migracyjnej, nie wiem.
Wiesz co, już nie chce mi się odbijać piłeczki w nieskończoność. Ustaliliśmy, że nie jesteś w stanie wskazać nikogo i się nie dziwię. Przecież 8 lat rządziło PO, potem 8 lat PiS, a procedury związane z polityką migracyjną są żałosne i nikt się nie kwapi, żeby coś z tym zrobić.
Cytat:Nie. Tam akurat szczuto na Ukraińców, a nie Żydów. Ale się przeliczono.
Z Ukraińcami zaczął walczyć PiS, także tutaj Konfederacja za wiele na tym nie ugrała.
Zresztą Zełenski zaczął szczuć na Polaków
Cytat:No tak. Bo tylko geje dziedziczą.
No geje nie dziedziczą.
Cytat:A to coś zupełnie innego…No pierwsza miesiączka nie jest w wieku 8 lat, nie wiem czy Zefciu to wie.