Iselin napisał(a): Z tego, co wiem, weszło pięć polskich list. Odmawianie polskości przeciwnikom politycznym jest bardzo nieładnym chwytem. Kiedyś myślałam, że tylko skrajna prawica to robi.Przecież PO i TD to moi przeciwnicy polityczni. Czy ja im odmawiam polskości?
Cytat:Zrzucanie problemów tak, ale pisałeś o nagłaśnianiu.Zaczęło się od przedstawiania „nielubienia Żydów” jako programu politycznego. Potem przeszło na temat bezprawnych roszczeń spadkowych. O tym problemie da się mówić bez stwierdzeń, czy ktoś lubi Żydów czy nie. A to że sprawa była nagłośniona bardziej, niż było warto, to akurat fakt.
Cytat:Tu bym się rzeczywiście obawiała. Właśnie na zasadzie, w którą stronę to pójdzie, a nie rzucania się na Hansa, że popiera eksterminację.A ja nie mówię, że Hans popiera eksterminację, tylko że Hans broni partii, której politycy wyrażają obrzydliwe poglądy.
Hans napisał(a):Taaa, gdyby nie Koroluk to Konfa miałaby 15%Nie wiem, ile Koroluk utrącił Konfie. Ale widać, że dużo, skoro próbowali go straszyć pozwami sądowymi i stworzyli „protokół kazirodztwo” do zastosowania przez wszystkich propagandystów partii.
Cytat:Myślę, że bliższe prawdy jest to, że Koroluk jest miłośnikiem kazirodztwa, niż że Korwin jest za legalizacją gwałtów na 8 latkach.Możesz sobie różne rzeczy myśleć, ale czemu swoje myśli podajesz jako fakty?
Cytat:Nie chce mi się wierzyć, że nie wiesz co to mirror czyjegoś wpisu.Wiem. Ale obnoszenie się z faktem, że o tym, co pisze Koroluk wiesz tylko z pisowskich kont to trochę przesada. W każdym razie Koroluk nigdzie nie nazwał śmieciami wyborców PiS i Konfy.
Cytat: No pierwsza miesiączka nie jest w wieku 8 lat, nie wiem czy Zefciu to wie.No właśnie jest to dolna granica. Dlatego słowa Korwina są takie obrzydliwe (to zresztą nie pierwsze w temacie).