Brainless napisał(a): Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli będzie to robić w sposób, jaki pokazałem w powyższym linku, to osiągnie skutek odwrotny do zamierzonego?Niby tak, ale z drugiej strony jakby tego nie ubrał w słowa, to nazwą go ksenofobem.
Nie wiem czy oglądałeś Fakty TVN podczas afery wizowej, ale oni wtedy podczas swoich materiałów ciągle właśnie wstawiali filmik z kolorowym dostawcą uber eats jako właśnie takim straszakiem.
od 3 minuty https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/afer...ji-7375507
Cytat:A to trzeba było od razu na PiS zagłosować, skoro na słowo wierzysz "aferom" grzanym w TVPiS. Co ważne, ściślej rzecz biorąc, tę "aferę" odkryło nie TVPiS, tylko Radio Szczecin, a TVPiS potem wszystko grzało. Tak, radio związane z psychicznym zmaltretowaniem na śmierć syna posłanki Filiks. No to Hans "ciekawie" dobiera sobie źródła wiedzy...
Hans nie dość, że chwali się, że zagłosował na ugrupowanie, gdzie jednym z najważniejszych polityków podczas wyborów był główny działacz pedofilski w Polsce, to teraz chwali się jeszcze, że na słowo wierzy rewelacjom z... Radia Szczecin.
Tak się składa, że ja jestem ze Szczecina. Jeżeli 20 świadków to za mało, to mogę dodać, że znajoma jednej osoby z mojej rodziny też opowiedziała, że wręczyła kasę Grodzkiemu za szybszą operację. Jak chcesz to sobie wierz w to, że wszyscy zostali przekupieni.