zefciu napisał(a): Naprawdę w te pisowskie brednie wierzysz, czy tylko udajesz? Przypominam, że ten „lekarz łapówkarz” wygłosił ostatnio orędzie, aby ostrzec przed problemem niekontrolowanej migracji. Więc hipoteza, że nie wiedziałeś o politykach innych niż Bosak, którzy o tym problemie mówili upada.Przecież z opozycji zawsze podkreślają, że nie jest złe to, że PIS sprowadził tych ludzi, ale że szczują na imigrantów, a tak naprawdę sprowadzają i jeszcze na tym zarabiają. Jeżeli zefciu uważa, że KO jest ugrupowaniem antyimigracyjnym, to nie mam więcej pytań. Co śmieszniejsze Tusk sam szczuł na imigrantów w tej kampanii. WIem, że można się w tym wszystkim pogubić. Zresztą outsorcing wizowy, to rozwiązanie, które zostało wprowadzone za rządów PO i było kontynuowane za PISu.
DziadBorowy napisał(a):Hans Żydenstein napisał(a): że znajoma jednej osoby z mojej rodziny też opowiedziała,
Czyli słyszałeś to nawet nie z drugiej a z trzeciej ręki? Ja tam Grodzkiego nie bronię, bo łapówki w lecznictwie to dość niestety powszechna sprawa - ale źródło dość mało wiarygodne
Z drugiej ręki. Osoba z mojej rodziny powiedziała mi o historii jej znajomej z Grodzkim.
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C12...-przyjalem
Powyżej masz dodatkowo wspomniane, że prokuratura znalazła 20 świadków. To, że wszyscy są przekupieni, to raczej jakieś science-fiction.
Nie wiem jakie dowody byłyby dla was przekonujące na Grodzkiego. Nawet jakby było nagranie, to można powiedzieć, że AI.