Jestem w trakcie oglądania 'Trzynastu powodów' - wczoraj skończyłem drugi sezon, zostały jeszcze dwa.
Oglądanie tego serialu jest jak chodzenie po bagnach - wciąga. Sobota i niedziela wieczór to były istne kilkugodzinne maratony, bo nie mogłem się oderwać od Netfliksa.
A i wczoraj był wciągający, chociaż pewne rzeczy zaczęły mnie drażnić - ale to trzeba obejrzeć, nie będę pisał, jakie. Także polecam, jeśli ktoś nie oglądał.
Wysłano z mojego iPhone'a
Oglądanie tego serialu jest jak chodzenie po bagnach - wciąga. Sobota i niedziela wieczór to były istne kilkugodzinne maratony, bo nie mogłem się oderwać od Netfliksa.
A i wczoraj był wciągający, chociaż pewne rzeczy zaczęły mnie drażnić - ale to trzeba obejrzeć, nie będę pisał, jakie. Także polecam, jeśli ktoś nie oglądał.
Hans Żydenstein napisał(a):Reniferek, ktoś widział?Ciekawy serial, nie powiem. Widziałem i polecam.
Trochę dziwna akcja z tym serialem, zważywszy na fakt, że stalkerka teraz występuje w TV jako antygwiazda
Wysłano z mojego iPhone'a
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".