To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna
(14.03.2021, 16:17)freeman napisał(a):
(13.03.2021, 01:08)Teista napisał(a):
(11.03.2021, 23:28)freeman napisał(a): lumberjack

Cytat:Tylko nie opera
Nie odbierz tego jako aktu sadyzmu z mojej strony Uśmiech  ale wybrałem dla Ciebie super kawałek, oczywiście z opery:
https://youtu.be/-ipb9xbXSAY
Rzeczywiście, jesteś sadysta. To co zapodałeś to Metalica z pierwszej płyty w czystej postaci. Lumber lubi rap i hiphop. By poprawić nastrój załączam klasyka rapu:

https://www.youtube.com/watch?v=v5Ye_1qyRP8

Podejrzany Uśmiech Uśmiech Duży uśmiech Szczęśliwy Szczerbol Szczerbol Zdziwko  O matko .....Diabeł
I kto tu jest sadystą? Wolałem podesłać męski wokal, gdyż uznałem, że będzie lepiej przyswajalny.
Wyobrażasz sobie co by było, gdyby luba lumberjacka zaczęła nadawać jak tamta małolata? Musiałby jej chyba założyć tłumik Duży uśmiech

Racja. Gdyby luba Lumberjacka zaczęła tak "nadawać", powodowana zemstą, to, to było by bardzo, ale to bardzo, bardzo źle:
Śmierć i zwątpienie palą się wokół mnie...
Piekielna zemsta gotuje się w moim sercu
jeśli nie zadasz śmiertelnego bólu - nie będziesz już moją córką.....

Ale co by nie powiedzieć - utwór piękny i doskonały, ja pitolę, Mozart uber alles.

Dodaję wykonanie profesjonalne. Mozart rozwala system. Ma tę przypadłość umysłową, która dopada nielicznych. Te wszystkie kompozycje miał w głowie i te kompozycje rozsadzały mu baszkę. Kilka z nich udało mu się jakoś zapisać na papierze i teraz możemy tego słuchać lub czytać, jeśli kto potafi - zazdroszczę z całego serca. Mozart  uber alles.

https://www.youtube.com/watch?v=YuBeBjqKSGQ
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez zefciu - 05.03.2021, 12:26
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez zefciu - 11.03.2021, 11:27
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez zefciu - 14.03.2021, 15:30
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez Teista - 01.07.2024, 13:42
RE: Czy ateista powinien walczyć z KK? - przez zefciu - 01.03.2021, 21:39
RE: Czy ateista powinien walczyć z KK? - przez zefciu - 02.03.2021, 10:10
RE: Czy ateista powinien walczyć z KK? - przez zefciu - 02.03.2021, 12:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości