Hans Żydenstein napisał(a): Jaki jest związek między aresztowaniami w UK a zatrzymaniem w Polsce? To jest zagadka dla Ciebie na dzisiaj, połącz kropki.Jest to żałosne - napisałeś post w którym stwierdzasz, że w Polsce będzie jak w Uk z powodu zatrzymania kogoś. Więc wytłumacz zatem gdzie jest ten związek a jeśli nie potrafisz, to poproś kogoś, kto umie to zrobić i przestań pisać dyrdymały bez pokrycia.
Mam też bonusową zagadkę - jaki jest związek między aresztowaniami w UK a banami na forum ateista.pl?
Cytat:Ty natomiast zmieniasz temat i próbujesz kontratakować tak jakbym ja był jakimś wielkim obrońcą religii rzymskokatolickiej XD To mnie akurat w ogóle nie ruszyło. Rusza mnie, że jesteś służbistą, który by męczył ludzi za gównowpisy na facebooku czy nawet na tym forum.Dziwne jest, że ktoś taki jak ty się żali, że się wolność słowa ogranicza na fejsbuku skoro już jest ograniczona przez prawo dotyczące obrazy uczuć religijnych. Ale tobie to nie przeszkadza, problemem jest jakiś jeden przypadek i już zmierzamy do rzekomo nieodpowiedniego stanu jaki jest w UK.
Cytat:Zresztą - faszysta to jest wyzwisko? Nie wiem jak inaczej nazwać Twoje metody. Wolisz określenie służbista?Zobaczymy czy moderacja stwierdzi, czy określenie kogoś faszystą nie łamie regulaminu forum.