Dokładnie. Cały ten serial kręcony jest tak jakby scenarzysta miał pomysł tylko na zwroty fabuły a cała reszta została nakręcona na kolanie tylko po to aby wypełnić czas brakujący do tych 45 minut na odcinek. Do tego potrafią rozpocząć jakiś wątek i o nim zapomnieć. Pierwsze odcinki mnie zaciekawiły ale gdzieś tak od trzeciego już się męczyłem i dałem sobie spokój po pierwszym sezonie.
Co do grządek uprawnych to mnie uderzyła ich mała ilość. Przecież z tego jedna osoba by nie wyżyła. Wiem, że to szczegóły, które pewnie by nie przeszkadzały gdyby reszta trzymała poziom Niestety tak nie jest i łapałem się że przy kolejnej nudnej scenie o niczym zamiast oglądać serial myślałem o tych cholernych grządkach
Co do grządek uprawnych to mnie uderzyła ich mała ilość. Przecież z tego jedna osoba by nie wyżyła. Wiem, że to szczegóły, które pewnie by nie przeszkadzały gdyby reszta trzymała poziom Niestety tak nie jest i łapałem się że przy kolejnej nudnej scenie o niczym zamiast oglądać serial myślałem o tych cholernych grządkach
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"