To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna
W ubiegłym roku ze znajomymi bawiliśmy się na Spotify w układanie topu wszechczasów (każdy układał swój). Moja pierwsza trójka:
"Starless" King Crimson, "Inca Roads" Frank Zappa, "A Day In The Live" The Beatles. Utwory rozbudowane, niewątpliwe można je zaliczyć do ambitnych, ale tak samo chętnie słucham "And I Love Her" Beatlesów, a nawet niektórych piosenek Joe Dassina. Generalnie muzykę dzielę na taką, którą wyłączę, gdy leci w radiu, nie wyłączę, poszukam na Spotify (kiedyś bym napiał, że sobie nagram albo kupię płytę). Takie mam trzy kategorie. Muzykę cięższą od Black Sabath raczej wyłączę (dla metalowców BS to pewnie pop), co nie znaczy, że uważam ją za złą muzykę. To po prostu nie moje klimaty, podobnie jak disco polo.
Jaką muzykę powinni tworzyć artyści? Jaką chcą. Chociaż czasami jest dla mnie zagadką, o co artyście chodziło, np. temu, który nagrał utwory King Crimson w wersji totalnie popowej albo temu, który Zappę przerobił na country.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez zefciu - 05.03.2021, 12:26
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez zefciu - 11.03.2021, 11:27
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez zefciu - 14.03.2021, 15:30
RE: [oddzielony] Muzyka ambitna i nieambitna - przez anbo - 29.01.2025, 15:42
RE: Czy ateista powinien walczyć z KK? - przez zefciu - 01.03.2021, 21:39
RE: Czy ateista powinien walczyć z KK? - przez zefciu - 02.03.2021, 10:10
RE: Czy ateista powinien walczyć z KK? - przez zefciu - 02.03.2021, 12:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości