Iselin napisał(a):Ayla Mustafa napisał(a): nie chcieliby ze mną być, jeśli moje aktualne ciało byłoby dla nich mniej ponętne.Nie jest to wyraz jakiejś szczególnej dojrzałości i może też mieć związek z tym, o czym piszę - coraz silniejsze przenoszenie się w świat wirtualny i brak akceptacji innych ludzi. Zawsze jest jakieś tamto, siamto, owamto. A tak z ciekawości: spotykałaś się z tymi ludźmi w necie czy w realu?
Droga Iselin to może wyjaśnię o co chodzi. Ten pojeb stalkije mnie i molestuje w internecie od ponad roku. Spokojnie mógłbym iść z tym do prokuratury. Próbowałem tłuaczyć jak komu głupiemu, że jestem z tych a nie z tamtych i żadne homoseksualizmy mnie nie interesują, no ale właśnie jak komu głupiemu. Zjeba to nie obchodzi, zjeb uważa że zjebowi się należy. W końcu nie zdzierżyłem i dałem do ignorowanych gdzie mogłem, jak w ciągu tygodnia wysłał mi 40 wiadomości na priva i zasrał skrzynkę. Te całe bzdury z magle odkrytym transseksualizmem to chyba jakiś element tego ociulenia, może uznał że jak startuje do heteryka, to może się uda jak poda się za transkobietę. Tak, wiem jak to brzmi, ale przy tej otchłani szajby jest to możliwe.
Ogólnie gość wkręca Cię w jakieś swoje pojebane gry. Nie miej złudzeń to podobny przypadek do tych wszystkich matsuków i pelikanów.
Mówiąc prościej propedegnacja deglomeratywna załamuje się w punkcie adekwatnej symbiozy tejże wizji.