Zauważyłem, że to całkiem dobre narzędzie do oceny racjonalności budowy różnych projektów garażowych typu DIY. Od takich, które rzeczywiście istnieją i ktoś się już nimi chwali na youtube po takie, które gdzieś tam chodzą po głowie, bo istnieje jakieś zjawisko, które teoretycznie można wykorzystać, ale z jakiś powodów nie widać jego praktycznego wykorzystania. Przynajmniej w wariancie DIY.
Szybkie, analityczne obliczenia pozwalają na zrozumienie skali i rozmiaru problemów, które należałoby pokonać. Niestety a może stety, w większości przypadków chatbot zniechęca mnie do bardziej ambitnego majsterkowania. Choć może bardziej zniechęca mnie jednak permanentny brak czasu. ;-)
Szybkie, analityczne obliczenia pozwalają na zrozumienie skali i rozmiaru problemów, które należałoby pokonać. Niestety a może stety, w większości przypadków chatbot zniechęca mnie do bardziej ambitnego majsterkowania. Choć może bardziej zniechęca mnie jednak permanentny brak czasu. ;-)
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN