Wcześniej zupełnie nie słyszałem o tym gościu, ale czytając takie rzeczy jak powyżej stwierdziłem, że warto dotrzeć do bezpośrednich cytatów aniżeli czyjejś recenzji. Udało mi się potwierdzić stosunek do Ukrainy i cytat dotyczący homoseksualistów. Spodziewałem się jednak, że nie znajdę niczego rasistowskiego i wygląda na to, że się nie myliłem.
W USA i nie tylko za „rasistowskie” postrzegane jest samo poruszanie pewnej niewygodnej tematyki lub też zwracanie uwagi na rasizm innego rodzaju niż ten dotykający czarnych.
Co do zbywania politycznych mordów teoriami spiskowymi to nie widzę tam między nimi specjalnych różnic. Po zamachu na Trumpa momentalnie pojawiły się jakieś szuryzmy z mikro ładunkami wybuchowymi eksplodującymi koło ucha, więc to tak.
W USA i nie tylko za „rasistowskie” postrzegane jest samo poruszanie pewnej niewygodnej tematyki lub też zwracanie uwagi na rasizm innego rodzaju niż ten dotykający czarnych.
Co do zbywania politycznych mordów teoriami spiskowymi to nie widzę tam między nimi specjalnych różnic. Po zamachu na Trumpa momentalnie pojawiły się jakieś szuryzmy z mikro ładunkami wybuchowymi eksplodującymi koło ucha, więc to tak.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN