Hans Żydenstein napisał(a): Tak, pojawiły się nowe informacje, że nie był w związku z transeksualistą, ale tylko z nim mieszkał.
Nie, nie. Historyjka o związku z transseksualistą została zdjęta ze strony gazety, która ją napisała. Nie ma żadnych dowodów, że rzeczony jest transseksualistą, ani tym bardziej, że byli w związku ze sobą. Wyobraź sobie, że grywam postaciami kobiecymi w grach, a nie jestem transseksualistą.
Hans Żydenstein napisał(a): Jeżeli chodzi o 200$, to zostało to obalone :
Nie chce mi się tego sprawdzać, więc przyjmę, że to prawda.
Hans Żydenstein napisał(a): A to z Fuentesem, to nie wiem skąd wziąłeś. Fan Fuentesa mieszkający z osobą trans?
A dlaczego uważasz, że jedno wyklucza drugie? Fakt, że chrześcijanin chwali się poparciem dla ludobójstwa czy morderstw politycznych też wydaje się intuicyjnie nieprawdopodobny, a jednak.
A jego związki z groyper wars i Fuentesem są szeroko opisywane. Na razie nie widziałem nic co by je podważało.
Już nawet nie mówiąc o tym, że gość całe życie spędził w ultra-prawackiej rodzinie, do tego stopnia, że ojciec wydał syna...
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd