kmat napisał(a): Trudno mi to sobie wyobrazićŚwiadczy to o Tobie jak najlepiej. Najwyraźniej masz jakieś życie towarzyskie, rodzinne, uczuciowe. Poza tym umiesz kompetentnie wyszukiwać i krytycznie filtrować informacje.
Cytat:Ktoś coś słyszał konkretnego o tym?Ale co konkretnego? Serwisy gdzie LLM-y oferują usługi seksualne dość łatwo znaleźć. Natomiast podejście "zapytałem LLM-a o pytanie, na które LLM nie miał prawa udzielić odpowiedzi" znajdziesz choćby w postach Avx-a. Nie wiem, czy są już jakieś badania naukowe, ale jak najbardziej jest to zjawisko powszechne.
Ayla Mustafa napisał(a): Ponoć pojawiło się już zjawisko psychozy zwierzęcej - ludzie uczłowieczają zwierzęta, przyjaźnią się z nimi, dbają o zwierzęta, walczą o prawa zwierząt.No tylko że to jest trochę inne zjawisko. Jesteśmy zwierzętami i mamy podobnie, jak inne zwierzęta zbudowane mózgi. A co za tym idzie pewne uczucia są nam wspólne i zwierzęta są w stanie pomóc nam zaspokoić pewne nasze potrzeby emocjonalne. Relacja człowieka z psem jest jednak oparta o realne emocje przywiązania.