Osiris napisał(a): Żyjesz w świecie w którym praktycznie nie ma muzułmanów a jedziesz po nich bez przerwy ze swoimi ignoranckimi wpisami.
Jakoś nie widzę merytorycznej odpowiedzi na to, co napisałem. Znowu sam zarzut. Możesz wskazać kraj muzułmański, w którym ateiści mogliby mieć lub mają swoje stowarzyszenie?
Osiris napisał(a): Żyjesz w świecie katolickim a nie przypominam sobie kiedy ostatnio krytykowałeś postawę Kościoła w stosunku do kobiet, mniejszości i wszelkich wolności.
Wielokrotnie krytykowałem KRK za podejście do aborcji, nawet tu gdzieś w jednym z ostatnich postów. To nie moja wina, że nie czytasz tego co piszę w ramach dyskusji z tobą. No i nie wiem czy łączysz fakty, ale kwestia aborcji dotyczy sytuacji kobiet, więc proszę zacznij po prostu podważać moje twierdzenia zamiast formułować z dupy wzięte zarzuty.
Ten twój cały katolicki świat, w którym żyje jest światem laickim w którym religia pełni rolę dekoracyjną dla chrzcin, wesel etc.
Osiris napisał(a): Żyjesz w kraju w którym nie można publicznie pośmiać się lub nawet zadrwić z Matki Boskiej czy innych symboli chrześcijańskich a sam wyzywasz ludzi wyznających inną wiarę od szmatogłowych.
Żyję w kraju, w którym można obejrzeć Żywot Briana, Dogmę lub odcinek southparka - bloody virgin Mary.
Jeśli tego chrześcijanie nie zakazują to są na to albo za słabi albo mają wyjebane albo mają jednak dużo bardziej wolnościową mentalność niż można przypuszczać.
Osiris napisał(a): Jesteś po prostu jebanym hipokrytą.
Na pewno w wielu kwestiach jestem jebanym hipokrytą, w innych kwestiach albo podejmując różne decyzje okazuję się być głupkiem. Ogólnie popełniam błędy i jestem omylny. Ale ty walisz tylko ad personami zamiast sobie tu ze mną na forum dyskusyjnym podyskutować. Najłatwiej napisać, że kij mi w oko zamiast wykazać, że tkwię w błędzie.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać