fciu napisał(a): No tak — fantazje, w których ktoś jest panem architektem, a ktoś inny cieciem, to wcale nie jest pogarda, ani elityzm.Jednostki dyskryminowane zwykle wyobrażają sobie swoich ciemiężycieli właśnie w takich rolach - rolach zamienionych. Zważ na to, że napisała to osoba, którą dyskryminowałeś bazując na porzedniej pozycji władzy i siły moderatora forum.
Jak jednak w sensowny sposób wytłumaczyć to, że sytuacja gdy ktoś ignoruje twoje wpisy na forum (Gladiator)jest przez ciebie odbierana jako traktowanie jak podczłowieka? To jest absurdalne, taka reakcja jest nieproporcjonalna. Stąd też moja wcześniejsza rada.
Cytat:Bardzo wiele trzeba. Naprawdę mi nie przeszkadza, że ktoś jest wobec mnie "nieuprzejmy", "używa knajackiego języka", czy tym podobne brednie.Taa, a mi tu czołg jedzie. Takie teksty to są dobre u początkującej adeptki instagrama, która po twardzielsku odgraża się, że hejterów ma w dupie. Prawda jest taka, że wszyscy jesteśmy ludźmi i nasza emocjonalność w dużym stopniu działa podobnie.
Cytat:Bardzo proszę, wasza miłości, jaśnie wielmożny potomku leni i kuzynojebców.Dorzuć jeszcze coś nawiązującego do kapitalisty. Oo, najlepiej takiego jak ten Bucholz. Lepiej niż tutaj się nie da, ale dobrze ci idzie:
https://m.youtube.com/watch?v=BHyN6m7SGJ...ZWNhbmE%3D
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN