Baptiste napisał(a): Albo co gorsza - z chwytami poniżej pasa w postaci wykorzystywania moderatorskich uprawnień?Hmmm?? Postulujesz, że Gladiator się do mnie nie odzywał dlatego, że nadużył wobec mnie moderatorskich uprawnień?
Cytat:to wciąż nie wiem dlaczego ma być zaraz traktowaniem jak podczłowieka.A ja przecież odpowiedziałem — bo inaczej tego się nie da wyjaśnić.
Cytat:Ale przecież było nie o tym co cię razi tylko o tym co sprawia, że w twoim mniemaniu ktoś traktuje cię jak śmiecia i podczłowieka.I ja mam teraz przedstawiać Ci jakieś nanizanie wszystkich elitystycznych tekstów z Waszej strony? Jak duża liczba takowych by Cię przekonała? Ja długo nie rozumiałem Waszego zachowania. I dopiero kiedy do mnie dotarło, że Wy się czujecie po prostu lepsi od innych, to wszystko mi jakoś "wskoczyło na miejsce".
Cytat:Nie chcę być jak ten Wokulski - z kasą, ale z kompleksami. Chcę mieć kasy jak burżuj a tytułów jak arystokrata.A nie lepiej mieć kasy ja burżuj i nie zazdrościć kuzynojebcom, że są utytłani? Po cholerę komu fikcyjne tytuły z czasów wywróconego porządku społecznego, jak ma tu i teraz realną władzę. Nigdy kompleksów Wokulskiego nie rozumiałem (choć kluczem do zrozumienia jest pewnie fakt, że on żył w czasach, gdy arystokracja jeszcze jakieś tam realne wpływ społeczne posiadała).
Cytat:Ja chcę być wielkomiejskim, elitarnym intelektualistą kapitalistyczno-arystokratycznym.Bardzo fajne aspiracje. Proponuję się urodzić gdzieś w rodzinie jakiegoś emira z ZEA. Tylko wtedy ten cholerny Islam będziesz musiał wyznawać :/
Cytat:Btw. Czyli w myśl definicji Zefcia traktujesz ich jak podludzi.A jaka jest "definicja Zefcia" i czemu wyklucza samoobronę?