vpprof napisał(a):Proszę? Widzą to wszyscy astronomowie, rzecz jasna, nie gołym okiemOooo, widzą? A ja myslałem że tylko obserwują przesunięcie ku czerwieni. Ale widze nie chesz zdradzić tej tajemnicy że jednak obserwują.
vpprof napisał(a)::!: :!: :!: Ale świadomość to nie "sprawne spore części mózgu", tylko jeszcze EFEKT ICH DZIAŁANIA!!!! Czyli umiejętność reakcji na bodźce i umiejętność dostrzegania rzeczywistości!!!! I pamięć.jest sporo robotów w fakbrykach które raguja na bodće (czyli np coś zobaczysz przesuń do innego pudełka), i też jakoby miały posiadać świadomość?
vpprof napisał(a):Czy ja pisze że jest niezeleżne od narządów?aktyn napisał(a):W zasadzie nie ma żadnych konkretnyh przesłanek, jak świadomość sie tworzy.Bo się w ogóle nie "tworzy". To nie jest coś niezależnego od narządów.
vpprof napisał(a):Cały wątek? Pamiętam tylko, że ten temat był w offtopach. Nieważne, poszukam.Moze wątek był głównie w offtopach, dlatego bez sensu robić kolejny. Ale kto wie jest chyba jeden o swiadomości. I tyle, reszta już była
nie che mi sie powtazrać offtopy.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
............
[/SIZE]