Ok, a wiesz może chociaż w jakiej postaci te straty są wydzielane?
Wg. mnie to jest to nieudolna próba zdetronizowania teorii rozszerzania się wszechświata. Na która nabierają się ludzie chcący jej wierzyć.
Tak na razie myślę, gdyż niby dlaczego skoro światło, które przebywa ponoć ciągle tą samą drogę, ma się męczyć coraz bardziej wraz z wiekiem wszechświata? Dlaczego światło potrzebuje takiej odległości by się zmęczyć, a nie mniejszej? Eremita potrafisz to wytłumaczyć, bo jak nie to czemu napomknąłeś o tej hipotezie skoro jest nie poparta dowodami ani przesłankami?
PS Teraz zauważyłem źródło, ale teraz nie mam zamiaru czytać, może jutro.
Wg. mnie to jest to nieudolna próba zdetronizowania teorii rozszerzania się wszechświata. Na która nabierają się ludzie chcący jej wierzyć.
Tak na razie myślę, gdyż niby dlaczego skoro światło, które przebywa ponoć ciągle tą samą drogę, ma się męczyć coraz bardziej wraz z wiekiem wszechświata? Dlaczego światło potrzebuje takiej odległości by się zmęczyć, a nie mniejszej? Eremita potrafisz to wytłumaczyć, bo jak nie to czemu napomknąłeś o tej hipotezie skoro jest nie poparta dowodami ani przesłankami?
PS Teraz zauważyłem źródło, ale teraz nie mam zamiaru czytać, może jutro.
Nie dopuśćmy, żeby Giertych stał się przyczyną jakichkolwiek podziałów w naszym środowisku. Jako matematyk mówię z całą stanowczością: NIE dzieleniu przez zero.
"30 tys. ludzi w 400 lat zbrodnią?"
-Mogrim - przykład katolickiego fanatyzmu
"30 tys. ludzi w 400 lat zbrodnią?"
-Mogrim - przykład katolickiego fanatyzmu