Kilgore Trout napisał(a):A mowicie sobie "nie" ile chcecie ale jak dlugo popieracie panstwowe represje wobec rośliny i jej miłosnikow jestescie dla mnie nienormalnymi totalitarystami.co ty bredzisz?... czy powiedziałem o państwie? - czytaj uważnie. powtarzam wali mnie, że chcesz szukasz sztucznegodopalacza -ale po cholerę nadawać temu rangę powszechności? dla mnie jesteś takie zielsko co jest i nima...słowem plum plum
Cytat:A co ci ta biedna roslinka zrobila ze ja gownem nazywasz milosniku gór i morza? Sztuczne? Rosliny sa sztuczne? A moze mozg i układ nerwowy sa sztuczne? Czy ty wiesz w ogole o czym mowisz?kolo ty chyba nigdy nie widziałeś ćpuna co od ziela zaczynał a nie mówiąc o tym, żeś sam brał. ja niestety mam w tej branży doświadczenie i wiem co mówię w przeciwieństwie do twojego płyyyyciutkiego zrozumienia wszelkiej maści uzależnień. powtórzę - bierz to ziele i uwal się na big zielnisku ściernisku tylko po cholerę robić z tego popyt-podaż. nie umożliwiaj tego innym rób se to sam - w a l i mnie to
Kilgore Trout napisał(a):lez ta propaganda ludziom we łbach namieszala.właśnie propaganda luźnego życia i bez problemów. obudź się i staw czoła życiu czoło świadomością a nie xerem propagandy to rzekomo wyluzowanych ludziów. to może amfe i inne dopalacze też - masz coś przeciwko temu?
ludzie powtarzam
róbta to se ale nie czyńcie z tego powszechnika! a demokracja to cacy? - popatrzcie sobie na policyjne jankesy i ich demokrację... a tak naprawdę czy ta demokracja to demokracja? -poczytajcie sobie o grecji i porównacie demokracje - poczytajcie sobie
"sam się rozpadam na przedmiot i podmiot"
Arthur Schopenhauer
gg 8203334
Arthur Schopenhauer
gg 8203334