Zdajesie mieliśmy już taką dyskusje offtopową na ten temat. A juz wiem, czy kalkulator dodaje 
Będzie krótko bo offtopowo i czasu brak.
Otóz ja nie obserwuje działania "+", ponieważ przyroda nie dodaje
To działanie zawiera sie w istocie świata. Ta istota jest w naszych głowach bo jest odwzorowaniem rzeczywistości. Ale wiadomo ze przecież nie obserwujemy liczb, ale ich ceche ilosciową. Która to zaobserwowaliśmy.
Można oczywiście debatować jak z wyzsza matematyką, ale ja jej nie znam wiec nie pogadamy. Poza tym nic innego jak działania logiczne i matematyczne, stosuje sie do opsiu rzeczywistości. Stad można opisać i policzyc obwody np elektroniczne.
Moze to nie jest własność podstawy świata, ale przejaw czegoś, ale chwilowo nie wiadomo czego.

Będzie krótko bo offtopowo i czasu brak.
Otóz ja nie obserwuje działania "+", ponieważ przyroda nie dodaje
To działanie zawiera sie w istocie świata. Ta istota jest w naszych głowach bo jest odwzorowaniem rzeczywistości. Ale wiadomo ze przecież nie obserwujemy liczb, ale ich ceche ilosciową. Która to zaobserwowaliśmy.Można oczywiście debatować jak z wyzsza matematyką, ale ja jej nie znam wiec nie pogadamy. Poza tym nic innego jak działania logiczne i matematyczne, stosuje sie do opsiu rzeczywistości. Stad można opisać i policzyc obwody np elektroniczne.
Moze to nie jest własność podstawy świata, ale przejaw czegoś, ale chwilowo nie wiadomo czego.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
............
[/SIZE]