Hm ? Co to za różnica jakie trzeba mieć pieniądze ? Na niektóre rzeczy trzeba mieć miliony, co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś ma ochotę i go nie to stać, to ma sobie prawo je kupić; podobnie z używkami. Co to za "argument" przytaczasz ? Zgodnie z tym absurdalnym rozumowaniem należałoby zdelegalizować np. drogie wina, które kosztują znacznie więcej od normalnych "narkotyków" (w cudzysłowie, bo wrzucanie do jednego worka marihuany i heroiny, to tak, jakby uznać za identyczne kawę i wódkę).
Poza tym po legalizacji ceny by gwałtownie spadły.
Zencognito nieuczciwie imputuje całej grupie jednolitość i negatywne zamiary. Tymczasem każda jednostka jest inna (czego Zencognito, oczywiście, pojąć nie może - acz to już nie mój problem), więc pytanie to jest zupełnie bez sensu.
Poza tym po legalizacji ceny by gwałtownie spadły.
Zencognito napisał(a):Z kradzieży a może okradają babcie z renty co miesiąc ?
Zencognito nieuczciwie imputuje całej grupie jednolitość i negatywne zamiary. Tymczasem każda jednostka jest inna (czego Zencognito, oczywiście, pojąć nie może - acz to już nie mój problem), więc pytanie to jest zupełnie bez sensu.
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.