To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pesymistyczne podsumowanie świata
Ayla Mustafa napisał(a):
MarianNowak napisał(a): Huja tam. Skończ pierdolić. A kim ty kurwa jesteś żeby mnie oceniać, belfrem jakimś? Nie przyszedłem tutaj po oceny. A jak chcesz oceniać to chociaż kurwa z sensem. I na jakiej podstawie to robisz. Jakieś konkrety? Śmiem podejrzewać, że huja się zapoznałeś, otóż odkryłem amerykę, a jak uważasz inaczej to dlaczego? Nie chodzi mi tutaj o polityków i konsumpcję. I jeśli chodzi o formułowani myśli to może kurwa ty jesteś za leniwy? Inna rzecz, że nie jest tak łatwo problemów przeze mnie poruszanych łatwo sformułować. Sam kurwa popróbuj? Weź spierdalaj. No kto następny jeszcze? Jeśli ty jesteś światem to nie chcę się z tobą konfrontować. Aha no i tak jasne kilka książek... No i jeszcze ta ksywa Osiris czyż nie jest przekozacka? Oh ty boże egpiski
Teraz przydałaby się jakaś aplikacja, która zamienia tekst na jakiś bekowy gangsta-rap. Ktoś, coś?

Dzięki, za docenienie mojej twórczości na tym forum, głupia ruro. Uśmiech

MarianNowak napisał(a):
Ayla Mustafa napisał(a):
MarianNowak napisał(a): Huja tam. Skończ pierdolić. A kim ty kurwa jesteś żeby mnie oceniać, belfrem jakimś? Nie przyszedłem tutaj po oceny. A jak chcesz oceniać to chociaż kurwa z sensem. I na jakiej podstawie to robisz. Jakieś konkrety? Śmiem podejrzewać, że huja się zapoznałeś, otóż odkryłem amerykę, a jak uważasz inaczej to dlaczego? Nie chodzi mi tutaj o polityków i konsumpcję. I jeśli chodzi o formułowani myśli to może kurwa ty jesteś za leniwy? Inna rzecz, że nie jest tak łatwo problemów przeze mnie poruszanych łatwo sformułować. Sam kurwa popróbuj? Weź spierdalaj. No kto następny jeszcze? Jeśli ty jesteś światem to nie chcę się z tobą konfrontować. Aha no i tak jasne kilka książek... No i jeszcze ta ksywa Osiris czyż nie jest przekozacka? Oh ty boże egpiski
Teraz przydałaby się jakaś aplikacja, która zamienia tekst na jakiś bekowy gangsta-rap. Ktoś, coś?

Dzięki, za docenienie mojej twórczości na tym forum, głupia ruro. Uśmiech

Do administratorów, dziwicie się jeszcze, że nie chce mi się tutaj z nikim "rozmawiać"?

Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post. Powod: chamski atak
Odpowiedz
Masz ledwo 16 postów, a już napady agresji się zaczynają. Na dobry początek to nie wygląda.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Soul33 napisał(a): Masz ledwo 16 postów, a już napady agresji się zaczynają. Na dobry początek to nie wygląda.

Tak to jest, gdy ma się pesymistyczne podsumowanie świata. Gdy się tak ma, po każdej pobudce zaczyna się krzyczeć wniebogłosy. Po kilku minutach wrzasku podbiega się do drzwi i zaczyna się je kopać. Wtedy matka delikwenta w salonie zaczyna szlochać i mówi: "dziecko moje, masz już około 40 lat, dlaczego jesteś taki/taka/takie/owakie"? Pesymista w furii dopada wtedy komputera i zaczyna świat wyzywać. Smutne to, jednakże się zdarza, co nam unaoczniono wszem i wobec.
"I sent you lilies now I want back those flowers"
Odpowiedz
Ayla Mustafa napisał(a):
Soul33 napisał(a): Masz ledwo 16 postów, a już napady agresji się zaczynają. Na dobry początek to nie wygląda.

Tak to jest, gdy ma się pesymistyczne podsumowanie świata. Gdy się tak ma, po każdej pobudce zaczyna się krzyczeć wniebogłosy. Po kilku minutach wrzasku podbiega się do drzwi i zaczyna się je kopać. Wtedy matka delikwenta w salonie zaczyna szlochać i mówi: "dziecko moje, masz już 40 lat, dlaczego jesteś taki/taka"? Pesymista w furii dopada wtedy komputera i zaczyna świat wyzywać. Smutne to, jednakże się zdarza, co nam unaoczniono wszem i wobec.

nie będę odpowiadał bo mnie policja będzie ścigać
Odpowiedz
Nazywasz się Minion, bo za Miniony kochasz i cierpisz katusze. Współczuję. Szczerze życzę optymistycznego podsumowania świata.
Odpowiedz
MarianNowak napisał(a): Dzięki, za docenienie mojej twórczości na tym forum, głupia ruro. Uśmiech

Na razie, jako mod, dałem ci osta za chamski tekst ad personam.

Cytat:.....
Do administratorów, dziwicie się jeszcze, że nie chce mi się tutaj z nikim "rozmawiać"?

Nas już mało co dziwi.
Jak ci nie pasi, to spadaj w podskokach. Idź porapuj gdzie indziej!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Z pewnością warto ścigać sprawców przemocy.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Ayla Mustafa napisał(a): Nazywasz się Minion, bo za Miniony kochasz i cierpisz katusze.

i tak nie wiesz co to równouprawnienie. spierdalaj

Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post. Powod: chamski atak personalny
Odpowiedz
MarianNowak napisał(a):
Ayla Mustafa napisał(a): Nazywasz się Minion, bo za Miniony kochasz i cierpisz katusze.

Wiem.
https://quotepark.com/pl/cytaty/437996-f...em-upadku/
Odpowiedz
Ayla Mustafa napisał(a):
MarianNowak napisał(a):

Wiem.

to wiedz dalej, a wiesz co to stać u progu otchłani? albo być tam kurwa zepechniętą? NIGDY KURWA NIE LEKCEWAŻ KOGOŚ KOGO GNIEW SIĘGA WYŻEJ NIŻ twoje zjebane życie. pozdrawiam Uśmiech
Odpowiedz
MarianNowak napisał(a):
Ayla Mustafa napisał(a):
MarianNowak napisał(a):

Wiem.

to wiedz dalej, a wiesz co to stać u progu otchłani? albo być tam kurwa zepechniętą? NIGDY KURWA NIE LEKCEWAŻ KOGOŚ KOGO GNIEW SIĘGA WYŻEJ NIŻ twoje zjebane życie. pozdrawiam Uśmiech
Pfff... Za kogo mnie uważasz?...
Oczywiście wiem, czym jest "Otchłań".
Odpowiedz
Ayla Mustafa napisał(a):
MarianNowak napisał(a):
Ayla Mustafa napisał(a):
MarianNowak napisał(a):

Wiem.

Pfff... Za kogo mnie uważasz?...
Oczywiście wiem, czym jest "Otchłań".

no i huj z tego wynika nadal
Odpowiedz
ADMINISTRATORÓW UPRZEJMIE BYM PROSIŁ O NAŁOŻENIE NA MNIE TZW. BANA CZYLI WYRZUCENIE MNIE Z TEGO FORUM. OKEJ? Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Sofeicz napisał(a):
MarianNowak napisał(a): Dzięki, za docenienie mojej twórczości na tym forum, głupia ruro. Uśmiech

Na razie, jako mod, dałem ci osta za chamski tekst ad personam.

Cytat:.....

Nas już mało co dziwi.
Jak ci nie pasi, to spadaj w podskokach. Idź porapuj gdzie indziej!

NO WŁAŚNIE NIE PASI JEBANY PEDALE Oczko
Odpowiedz
MarianNowak napisał(a): UPRZEJMIE BYM PROSIŁ
Takim Cię zapamiętam.
Odpowiedz
Co tu się odjaniepawliło? Duży uśmiech
Mówiąc prościej propedegnacja deglomeratywna załamuje się w punkcie adekwatnej symbiozy tejże wizji.
Odpowiedz
kmat napisał(a): Co tu się odjaniepawliło? Duży uśmiech

Nastąpiło pesymistyczne podsumowanie świata.

Soul33 napisał(a): Widać, że do buddyjskiego ideału równowagi psychicznej wiedzie długa i kręta droga.

OP "omijał driftem biedę", wypadł z zakrętu, przekoziołkował i wpadł do Otchłani.

Sofeicz napisał(a): To całe heglowskie przechodzenie w jakość nijak ma się do współczesnej fizyki kwantowej, gdzie dzieją się prawdziwe dziwy.

Analogie do standardowej fizyki są w przypadku moralności lepiej trafione. Człowieka rani miecz wbity w serce, a nie zmienia jego życia kwantowa fluktuacja w jednym z atomów ostrza miecza. Człowiek operuje bardziej w fizyce bez "prawdziwych dziwów". Mam nigdy nie kalkulować moralnie, bo jest jakaś iluzoryczna szansa, że kwantowa fluktuacja bifurkacyjnie wynik zmieni? Jeżeli mam przestać kalkulować z tego powodu, to równie dobrze mogę nigdy nie wychodzić z domu z obawy, że mnie meteoryt trafi. Dobre sobie....
Odpowiedz
To co od czasu do czasu się odjaniepawla. Na forum dyskusyjne przyszedł gość, który nie ma ochoty dyskutować, tylko głosić jakąś swoją filozofię/religię/doktrynę/nową gałąź logiki, czy co tam jeszcze. Skończyło się tak jak zawsze — gość odkrył, że jednak na forum dyskusyjnym ludzie, o zgrozo, z nim dyskutują.

Cytat: Oczywiście wiem, czym jest "Otchłań".
Chrzanić otchłań
Odpowiedz
Co Ty wiesz o pesymizmie, Marianie Nowaku?
[Obrazek: received-446022820551124.jpg]
Tłumaczenie ChataGPT4 po mojej poprawce (bot pomylił "have" z "hate"):
"Jesteś tylko głupim uczniem! Co ty wiesz o niebezpieczeństwie i bezpieczeństwie??
Śmierć jest zawsze w drodze, ale fakt, że nie wiesz kiedy nadejdzie, wydaje się zabierać coś z kończącej się natury życia. To ta okropna precyzja, którą tak nienawidzimy. Ale ponieważ nie wiemy, możemy myśleć o życiu jako o niewyczerpanym źródle. Mimo to wszystko zdarza się pewną liczbę razy, i to bardzo małą, naprawdę. Ile jeszcze razy będziesz pamiętać pewne popołudnie swojego dzieciństwa, popołudnie, które jest tak głęboko częścią twojego bytu, że nawet nie możesz sobie wyobrazić swojego życia bez niego? Może jeszcze cztery lub pięć razy. A może nawet nie. Ile jeszcze razy zobaczysz pełnię księżyca? Może dwadzieścia. A jednak wszystko wydaje się być bez granic."

MarianNowak napisał(a): ja nie jestem twoim ojcem żeby się pieścić z tobą
Kyrie Elejson. Co za ulga...
[Obrazek: received-586749056116828.jpg]
Odpowiedz
zefciu napisał(a):
To co od czasu do czasu się odjaniepawla. Na forum dyskusyjne przyszedł gość, który nie ma ochoty dyskutować, tylko głosić jakąś swoją filozofię/religię/doktrynę/nową gałąź logiki, czy co tam jeszcze. Skończyło się tak jak zawsze — gość odkrył, że jednak na forum dyskusyjnym ludzie, o zgrozo, z nim dyskutują.

Ja podsumowałbym to inaczej. Otóż przyszedł o zgrozo tutaj gość podzielić się (powiedzmy tylko tyle żeby nie narazić się na idiotyzmy) czymś co stworzył. To różnica niż przyszedł głosić. Ale ta dyskusja się skończyła się zanim się nawet zaczęła, gdyż o zgrozo, trzeba by coś poczytać czy przemyśleć, prościej wam jest skupić na wyrwanych z kontekstu, hasłach typu "pesymistyczne podsumowanie świata", "rap" itd. Z góry wypowiadacie się w sposób pogardliwy, to gdzie jest tego uzasadnienie? I często wypowiedź może być bardziej pogardliwa bez użycia wulgaryzmów niż z nimi, i ja też tutaj zrobiłlem pojazd po kilku osobach którego one nawet nie zrozumiały. I jak tutaj ktoś zobaczył, że mam rację to nagle przestawał "dyskutować". Inna rzecz, że jestem oh ah "zbyt oryginalny", i nie mogąc mnie zrozumieć, prościej wam jest uznać mnie za niegroźnego i zabawnego wariata. Także jeszcze raz podkreślam dla mnie tutaj słowo dyskusja nie nastąpiło, jeszcze. Grow the fuck up! w kontekście filozoficznym czuję się uprawniony tak wam the fuck napisać. Pierdolę na koniec pisać wam miłe rzeczy, typu "pozdrawiam", czy "dobraonoc", to chyba jasne, teraz.
Odpowiedz
MarianNowak napisał(a): Ja podsumowałbym to inaczej. Otóż przyszedł o zgrozo tutaj gość podzielić się (powiedzmy tylko tyle żeby nie narazić się na idiotyzmy) czymś co stworzył. To różnica niż przyszedł głosić. Ale ta dyskusja się skończyła się zanim się nawet zaczęła, gdyż o zgrozo, trzeba by coś poczytać czy przemyśleć, prościej wam jest skupić na wyrwanych z kontekstu, hasłach typu "pesymistyczne podsumowanie świata", "rap" itd.
Ja przeczytałem i obejrzałem twoje filmy i nadal nie mam pojęcia co podmiot liryczny ma myśli gdyż podmiot liryczny odmawia wyjaśnienia. 

Cytat:Z góry wypowiadacie się w sposób pogardliwy, to gdzie jest tego uzasadnienie? I często wypowiedź może być bardziej pogardliwa bez użycia wulgaryzmów niż z nimi, i ja też tutaj zrobiłlem pojazd po kilku osobach którego one nawet nie zrozumiały. 
Może dlatego, że jest to niezrozumiały bełkot. 

Cytat:I jak tutaj ktoś zobaczył, że mam rację to nagle przestawał "dyskutować". 
Takiej osoby na pewno tutaj nie było. Kto tutaj przyznał ci rację?

Cytat:Inna rzecz, że jestem oh ah "zbyt oryginalny", i nie mogąc mnie zrozumieć, prościej wam jest uznać mnie za niegroźnego i zabawnego wariata. Także jeszcze raz podkreślam dla mnie tutaj słowo dyskusja nie nastąpiło, jeszcze. Grow the fuck up! w kontekście filozoficznym czuję się uprawniony tak wam the fuck napisać. Pierdolę na koniec pisać wam miłe rzeczy, typu "pozdrawiam", czy "dobraonoc", to chyba jasne, teraz.

Nie jesteś pierwszy tutaj i ostatni z takim nastawieniem. Przychodzisz z czymś, nie chcesz dyskutować, rzucasz fucki i chcesz opuścić forum a jednak z jakiegoś powodu ciągle wracasz. Zamiast tego napisałbyś coś rzeczywiście sensownego i wtedy może ktoś miałby ochotę na dyskusję.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: