To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legal highs
ooo a propo bielunia, odkrylem kulture ktora odstawia z nim potworne rzeczy. W ramach rytualu przejscia dzieci z plemienia Algonquin sa szprycowane skopolamina i zamykane w klatce na okres podobno 20 dni. Zdezorientowanyhock: 20 dni non-stop bielun-terror. Nawet sobie nie chce wyobrazac co tam sie musi dziac. A jesli dziecko przetrwa i bez oznak kompletnego obledu wroci do wioski to... wszystko powtarzane jest jeszcze raz :|

Dopiero po takim hardcorze zostaje sie mezczyzna Uśmiech
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
I co? Wszyscy żyją? Zdezorientowanyhock:
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Wikipedia podaje ze jest ich jeszcze 11 tysiecy Uśmiech Ale to nie wszystko, plemie to zadziwilo bowiem naukowcow niezwyklym rozumieniem... fizyki kwantowej Uśmiech

The scientists found that the thought processes of the Algonquin elders were in tune with what those particular scientists held to be a quantum reality rather than that of a classical reality.

http://en.wikipedia.org/wiki/Algonquin
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Cytat:The scientists found that the thought processes of the Algonquin elders were in tune with what those particular scientists held to be a quantum reality rather than that of a classical reality.

Zdezorientowanyhock:

Nie no, szacunek...
Coś musi być na rzeczy z tym psychedelikiem jednak...

A mówiąc o skopolaminie miałeś na myśli właśnie bielunia dziędzierzawę?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Odpowiedz
Dzis bylem na poczcie odebrac list i milo sie zaskoczylem.Oprocz zamawianego ekstraktu x5 w paczce znalazlo sie tez 5 g lisci salvi Uśmiech.Nie wiem czy to gratis z powodu opoznienia czy cos im sie po prostu popierdolilo.
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Guns'n'roses - Sympathy For The Devil

"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."

Aldous Huxley

"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Odpowiedz
Gratis. Masa osob tak dziala. Jak kupilem dragonflya - 2 kartony od pana Salvi, to dal mi gratis 2 gramy marihuany.

Najlepiej spalcie najpierw ten susz.

-----

Wrocilem o 4 nad ranem z imprezy, ujarany, upity, a planuje do rzeczywistosci wrocic, czas zaczac normalnie chodzic spac. Duży uśmiech
Postanowilem sobie podarowac jedna nocke, przecpam dzien, potem odespie i zegar wroci niezdrowo i hardcorowo ale na swoje miejsce.
Lyknalem pol tabsa (!) tego gowna nizej:

http://www.dopalacze.com/diablo/produkt/509.html

Godzine temu... Czyli wchodzi mi wlasnie, w sumie od 15 min mi wchodzi coraz fajniej. Jeeeestttt zajebiscie. Chce mi sie krzyczec, DRZEC morde, muzyka wplywa we mnie jak .... brak slow. Kiwam sie na fotelu w kazdym mozliwym kierunku, czas gume do geby wlozyc bo szczeka lata.
Jeszcze wrzuce co najmniej polowe za jakis czas, ale jest grubo powyzej moich oczekiwacn.
Muza + ludzie, klub i te tabsy i zabawa UUUU. No jest cudownie. Zasypialem godzine temu, a teraz czuje sie jak mlody bog. Dawno nie czulem sie tak ZAJEBISCIE.
Bede reportowal co dalej sie bedzie dzialo. Hahahaha bez jaj piperyzynowe gowno czesze lepiej od osiedlowych pigul. Duży uśmiech Duży uśmiech

I ta czyyyystosc umyslu...... CZuje sie jak by mi ktos wyczyscil umysl z calego gowna, czysta moc...
Pewnie zjazd bedzie przeokrutny. Duży uśmiech

http://youtube.com/watch?v=_kTAnnimhy0

Zaraz EKSPLODUJE.

Bujam sie jak pierdolony rezus. Duży uśmiech

TO jest live trip raport, bede aktualizowal przez najblizsze 6 godzin fazy. Duży uśmiech

------

Szykuje sie do lykniecia kolejnej polowki (bedzie wtedy 1 tabs), a potem zobaczy sie. Duży uśmiech
Narazie jest coraz lepiej, i jest zAKURWISCIE, ale chyba na takiego chlopa jak ja nawet 1 tabs bedzie niedosyt pozostawial. Chcem wiekszej wiksy.... Stymulanty to tepe dragi, ale kuzwa zajebiste. Zamawiam kolejne opakowanie, albo 2. Duży uśmiech

Ale to jest jedyny raz, ktory wrzucam na chacie. Wole sprawdzic kazdego druga w malych ilosciach (jako ze to stymulant to pierdole ilosci) i warunkach domowych. Zeby sie potem nie okazalo na srodku baletwo, ze schodze po jednym tabsie z BZP.
Musze na balety na tym pojsc.

-------

Fajnie, ze dziala tak euforycznie (mam nadzieje, ze przy wiekszej dawce bedzie jeszcze lepiej). Ooojjj rewelka jest, ale narazie pelna kontrola. Duży uśmiech

----
Po rowno 2 godzinach, euforii juz nie ma, tylko mega stymulacja. Spokojnie to dopiero pol diablo. O 8 (teraz jest 6) dojebie 2 polowke i pomysle nad 2 pigula.
Ladnie wytrzepany siedze. Zrenice chyba duze mam, w kazdym badz razie oczy mam szeeeeroookkooo otwarte, slucham muzy, bujam sie w fotelu i czekam, az sie ludzie z domu rusza to pokombinuje cos dalej.

Hehe tak sobie myslalem, zeby po piwka skoczyc do sklepu, ale chyba mam zrenice wyjebane jak 5 zloty (nie mam lusterka, ale w odbiciu cdromu cos mi sie tak widzi).
Odpowiedz
Poszly cale 2 tablety. 1 (toznaczy druga) wlasnie mi sie bedzie wkrecac.
Latam, chodze na glowie, biegam i w kolko.
Ciezko pisac, bo glowa lata mi w kazda strone w rytm tego http://youtube.com/watch?v=OhA_unaOi6E&feature=related i innych d&b kawalkow.

troszke zaluje, ze na balety nie zachowalem, ale w sumie teraz nie zaluje, bo czuje sie ZAAAAJebiscie.
Ale zrenice wywalone ladnie...

-----

Nie da rady pisac, roznosi mnie. Ide podsumuje na trzezwo. Chodz pewnie wpadne jeszcze pare razy, bo nosi mnie, 100 rzeczy na raz bym robil.

------
Jeszcze milej jestem zaskoczony niz po spice gold. Meeeega pozytyw. PUFFFFFFFFFFF.
Pewnie zjazd mnie sprowadzi z raju na ziemie za pare godzin, ale chooooj. WARTO.
Mam juz ze 100 swoich fot cyknietych, bzzzzzuuuuummmm!

NIkt nie pogada? Wyciagne chyba kumpla na piwo, z drugiej strony jestem tak WYJEBANy, ze jeszcze to przemysle. Duży uśmiech

------

Nie no jest PUFFFFF. WArTo! Bosko, ale mnie nosi... Pewnie zjazd mnie sprowadzi z raju na ziemie, albo i do samego piekla, ale kuzwa przeczytam sobie wtedy, co mowilem na bani. WARTO. Duży uśmiech

Szkoda, ze zielonego nie mam juz, spice gold mi sie slabiej widzi na zjazd, ale lepsze to niz nic.

Drum and Base is the best music for this kind of drugs,,,, maaaaa laaatam.

oo wylaczyla sie muza na chwile, ale dziwnie cicho. A glowa i tak mi lata w ta i spowrotem.

oooo leci znowu http://youtube.com/watch?v=koRf8y3_cyw&feature=related umdz bumcy umdzy, umdz.

-----

Ale te wypociny sa zalosne, ale cos trzeba robic. Duży uśmiech
Mam otwarte 10 okien przegladarki, lukam na wszystko i po chwili przeskakuje. Euforii juz takiej nie ma, ale chwilami... jest, za to pobudzenie -- uuu hajgh

------

Szczerze mowiac nie widze siebie po 2 diablo w klubie. Zamknac oczy i wykurwiac przy elektronice....
Oh yeach BEjbE

------

Podbij ktos na pm to sobie popisze, bo tu to lipa z deka i tak do siebie. UMDZy

-----

Przez skype bym pogadal z kumplem co sie teraz buja po anglii z czarnuchami, ale ku..wa mikrofon zje.bany.

Poszedlem poboksowac w worek, aaaaa jeszcze troche i bym go zniszczyl. Skore pozdzieralem na kosciach, ale ch. wyjebane. :ogorek:

Czuje sie jak ten ogorek
Odpowiedz
Mam pytanie.Susz palic z lodygami czy pokruszyc liscie i dopiero potem zaciagac?
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Aldous Huxley

Fight Club
Odpowiedz
Ja palilem z lodyzkami (one takie cieniutkie...).
Wpychasz na sile odpowiednia ilosc do cybucha i palisz. Nie baw sie w zadne kruszenie lisci, tylko gorzej bedzie. :mrgreen:

--------

Od 4 rano do teraz mam oczy jak 5 zloty. W ogole cos sie popierdolilo, przez to, ze tak dorzucalem co pare godzin. Mialem zjazd kurewski, przelezalem przed tv, raczac sie malymi lyczkami wody, juz puszcza, ale patrze kurwa wchodzi znowu zjazd z 2 dawki, ktora jebnalem. A co najlepsze teraz !!!!! kurwa po 12 godzinach, mam faze jak sto piecdziesiat. Nie wiem, czy ta ostatnia pixa sie wkrecila, czy co.
Bardzo dziwne, bo juz bylem wylajtowany, zjazd sie konczyl, a tu nagle siedze przed pc i taka bania mi sie zalaczyla, ze szok, skacze, gryze i w ogole. Mocno.

Swietna sprawa na impreze, chociaz nie wiem czy warta zjazdu. Gdyby cala banka byla euforyczna, bylo by sweet. A tak, euforia i empatia tryska, ale tylko przez godzinke do dwoch, potem pobudzenie czyste, co tez nie jest zle, ale jednak euforia byla by 100 razy lepsza.

Ja pierdziele juz pol godziny mam banke, jak rano, BARDZO DZIWNe.
Odpowiedz
Spalilem z kumplem juz prawie caly susz(lacznie zapalilem Salvie 4 razy).Odczuwalne efekty osiagnołem juz po 1 paleniu.Lekkie odrealnienie i napady smiechu(na poczatku).Dzisiaj o 20 zabieramy sie za ekstrakt, mam nadzieje na cos wiecej niz poprzednio(nie obraze sie jezeli wystopia jakies wizje ;-)).
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Aldous Huxley

Fight Club
Odpowiedz
Wlasnie wrocilem od kolegi.Powiem tylko tyle 'kur** ale to jest mocne'.Jutro opisze szczegolowo co sie dzialo.
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Aldous Huxley

Fight Club
Odpowiedz
he,he... :-)
Byłeś w magicznej krainie ? :-)
Odpowiedz
To co zobaczyłeś Progmast???
Za pierwszym razem widziałem gigantyczną Pszczółkę Maję zbudowaną jak sześcian Borga. W dodatku byłem jednym z Dron. Niesamowite.
Miłość to ekonomia, tu się handluje DNA.
Odpowiedz
No w chuj niesamowite, szczegolnie, ze nawet po oslawionym LSD nie zobaczysz smerfow, co najwyzej fraktale na chropowatych powieszchniach i lekko zdeformowane ksztalty o zmienionych kolorach. ;-)

Ale to jest salvia wlasnie... Duży uśmiech
Odpowiedz
Progmast właśnie dochodzi do siebie i zastanawia się, czy już jest w realnym świecie, czy jeszcze nie... ;-)

Salvia to jest dziwna sprawa. I efekty po tej roślinie trudno jest porównywać z czymkolwiek innym.
Z moich doświadczeń, to wygląda to tak:

Jeżeli ktoś nie przypali ostro, tylko np żuje sobie kilka listków. To czujesz, że obok jest jakaś magiczna kraina, kraina która zawiera się w tym świecie, ale jakby jakiś inny wymiar.
Czujesz ją ale nie możesz się do niej dostać, jest się jakby na granicy światów. Jedną nogą w świecie realnym, a drugą w jakimś magicznym, baśniowym. Ale czujesz raczej obecność tego świata,ale nie możesz się do niego dostać.

Jeżeli dołożymy więcej koksu, to bez problemu dostajemy się do tej krainy.
Siedzisz w pokoju, niby meble, niby obrazy na ścianach. Ale ten świat jest jakby zawarty w innym świecie. Niby to wszystko jest, ale jakby zawarte w innym wymiarze w innym świecie. Jak by ten świat był zawieszony w jakimś wymiarze, albo jakby był nakładką na ten wymiar. Mnie kojarzy się on z jakimś hinduskim światem, co dziwne bo ta roślina ma korzenie meksykańskie.
Oczywiście czas zwalnia, prawie do zera. To jest typowe.
Wszystkie zmysły stopniowo się wyłączają. Pozostajemy tylko my i nasz mózg.
Można śmiać się jak dziecko, ale można też płakać lub bardzo się bać. Zależy w którym kierunku człowiek pchnie swoje emocje.
Nic nie stoi na przeszkodzie aby czuć się bogiem, czuć jak pod wpływem exstazy, jak władca świata. Raz przydarzyło mi się takie właśnie uczucie.
Spokojnie sobie siedzę, ale czułem się jak jakiś król, jakby do mojej dyspozycji były tysięczne armie, jak władca świata lub jakiś bóg.
Wkręcił mi się ten motyw dlatego, że owinąłem się kocem, bo było mi trochę zimno (lub wydawało mi się, że jest zimno). Koc zasugerował mi widocznie szatę króla.
W pewnym momencie poczułem, że odczuwam przez tą szatę, że zrosła się z moim ciałem, stała się jego częścią, lub przedłużeniem...

Był też moment, że czuję, że muszę rzygać. Ale zastanowiłem się... - chwileczkę, to na pewno mi się wydaje. I faktycznie natychmiast mi się odniechciało.

Najciekawsze są stany zespolenia się z meblami. Z nogą od krzesła, poręczą, ścianą łóżkiem. Człowiek wie, że np ściana jest częścią niego, to jeszcze potrafi odczuwać tą ścianą, jakby była częścią jego ciała.

Przy jeszcze mocniejszych dawkach przychodzą halunycnacje. Ale to już trzeba przypalić, Pojawiają się głosy, ktoś do nas mówi. Dziwne obrazy. Czujemy, obecność kogoś. Często możemy go zobaczyć. Ja niestety do tego etapu nie dobrnąłem, i w sumie to nie spieszę się za bardzo.
Dobry środek napotny... :-)
Czułem że się pocę, ale nie byłem pewien, czy to mi się nie wydaje. Dlatego mówię, żonie, aby sprawdziła, i faktycznie, spocony jak świnia. :-)

Nie byłem już w tej krainie ponad rok. I nie bardzo się wybieram. Po prostu boję się. Wybierając się tam człowiek musi zmierzyć się z własnym strachem i z samym sobą.
Warto mieć świadomość, że w realnym świecie pozostał ktoś świadomy, ktoś kto czuwa nad nami, i dopilnuje aby nie stała nam się krzywda.
Bez tej świadomości może nie być wesoło. Taka ciekawa roślinka....:-)
Nic dziwnego, że ma szerokie grono wielbicieli...
Odpowiedz
Cytat:Najciekawsze są stany zespolenia się z meblami. Z nogą od krzesła, poręczą, ścianą łóżkiem. Człowiek wie, że np ściana jest częścią niego, to jeszcze potrafi odczuwać tą ścianą, jakby była częścią jego ciała.
Taaa, depersonalizacja swietna sprawa po Salvi. Kocham to wtapianie sie w fotel.
Odpowiedz
Witam!

Chcialbym zaprosic do nowego sklepu http://www.legalhigh.pl Narazie asortyment skromny ale juz wkrotce bedziemy powiekszac nasza oferte.

Czytalem posty i widze ze pisuja tutaj milosnicy psychodelicznych doswiadczen w takim razie polecam (wyprobowana juz) Salvie oraz nasiona Powoju Hawajskiego.

Pozdrawiam i zapraszam!
Łukasz
Odpowiedz
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10315698,gpa...leria.html
No i się zaczęło. Teraz tylko czekać na legalną działalność zabójców (za zakup zabójstwa sąsiada, sąsiadkę gwałcimy gratis!) Smutny. Niedługo pewnie jeszcze ateiści głosować pójdą =/
Odpowiedz
?

Kurt Gödel

Odpowiedz
Aj waj.

Cieszę się.

Media jak zwykle przypuściły nagonkę (czym najlepiej podbićsprzedaż okładki? postraszyć czymś co biorą NASZE dzieci!).
A tu bubu - chłopaki otworzyli sklep. I gut.
A ten artykuł na wp= jak pieknie robiony na zamówienie!
Jak straszą policją, dyskotekami!

Okej robota, na 3+. Dzieci mogą być spokojne, panowie na wp.pl też. Można wracać do żytniej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: