To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pytanie filozoficzne z radzieckiej psychuszki
nic.

Odpowiedz
toć wraz z twoim nic, jakby świat we mnie zamarł, toć nic ci się nie zdaje o sprawiedliwości a o wieprzkach coś ci się zdaje? ;777
Odpowiedz
a ciebie to pokurwiło ostatecznie, tak?

Odpowiedz
to zależy co ty rozumiesz przez pokórwienie = zaskoczenie?
Odpowiedz
kupiłeś marchewkę?
Odpowiedz
o co w ogole chodzi w tym watku?
Cywilizacja to demokracja i podatki - P.Ikonowicz
Blog opuszczony
Odpowiedz
odpowiedz na pytanie!
to leprze niż ankieta.

Odpowiedz
0.
Cywilizacja to demokracja i podatki - P.Ikonowicz
Blog opuszczony
Odpowiedz
Cytat:Napisał idiota [Obrazek: viewpost.gif]
dwa wieprzki w ciągu godziny truchta osiem wiorst.

ile wieprzków przez dwie godziny truchta jedną wiorstę?

2 wieprzyki przez jedną godzinę przemierzają 8 wiorst
godzina = 60 minut czyli przetruchtanie jednej wioski zajmuje im 7,5 minuty

60 / 8 = 7,5
60 + 60 = 120
120 / 7,5 = 16

czyli jeśli przez jedną wioskę co 7,5 minuty przetruchtają po koleji 2 wieprzyki to łącznie truchta ich tam 16 8O

`Jakże nie mam być wilkiem stepowym i nędznym pustelnikiem pośrodku  świata, którego celów nie podzielam, którego radości są mi obce...`
H. Hesse ( `Wilk stepowy` )

Odpowiedz
Cytat:czyli jeśli przez 8 godzin przez jedną wioskę przetruchtają po koleji 2 wieprzyki to łącznie przez dwie godzny truchta ich tam 16 Zdezorientowanyhock:
no to iezły mamy rozkład wyników...
od 1/8 wieprzka po 16...

Odpowiedz
To podejście matematyczno-logiczne a nie filozoficzne.

`Jakże nie mam być wilkiem stepowym i nędznym pustelnikiem pośrodku  świata, którego celów nie podzielam, którego radości są mi obce...`
H. Hesse ( `Wilk stepowy` )

Odpowiedz
Na radzieckie pytanie radziecka odpowiedź:

Это очень сложная проблемма, но я уверен, что решение равняется 8. Нужно внимательно оглянуть нижеследующую диаграмму:
2 откормки — 1 час — 8 верст
8 откормков — 2 часа — 1 верста

Чем более работников (тут: свинейOczko – тем меньшая их эффективность!

Правильно, товарищ председательствующий?

PS. Pierwszy raz od kilkunastu lat skrobłem cuś w bolszewickiej ortografii. Ale łatwizna. Język
Antyteista, empirysta, zwolennik używania rozumu.

„Znaczeniem zdania jest metoda jego weryfikacji” (Moritz Schlick)
Odpowiedz
po cóż miałabym się starać rozwiązywać zagadke z wieprzkami, skoro gdy wydaje mi się że jest rozwiązana nie przedstawia żadnej wartości.
Odpowiedz
2 wieprzki przechodzą jedną wiostrę, potem druga, potem trzecią i tak do ośmiu.
W końcu w dwie godziny przejdą osiem wiostr. Jako, że nic nie wiadomo o innych wieprzkach, obstawiam, że jedną wiostrę przejdną dwa wieprzki jednorazowo, więc na godzine, dzień czy sekundę wychodzą dwa wieprzki.
Odpowiedz
wszyscy coś kręcicie Towarzysze.
to chyba objawy schizofrenii bezobjawowej.

Odpowiedz
Wykażcie więc, Towarzyszu Przewodniczący, błędność mojego rozumowania. (Przypomnę, że wynik był 8, a wynikł z diagramu następującego:
2 wieprze — 1 godzina — 8 wiorst
8 wieprzów — 2 godziny — 1 wiorsta.)

PS. Acha, sztoby młode pokolenie też wiedziało: wiorsta to taka ruska miara długości, nieco większa od kilometra (1,6 km albo 1,06 km Uśmiech nie pamiętam już – chętni niechaj sobie sprawdzą). Nie wioska, nie wiostra, nie cokolwiek innego. Tylko wiorsta właśnie.

Odpowiedz
idiota napisał(a):a jak Towarzysz sobie wyobraża truchtającą 1/8 wieprzka?

Mniej więcej tak:

[Obrazek: waiter_running4.jpg] :lol2:
Null pointer exception
Odpowiedz
Athei Overlord napisał(a):Mniej więcej tak:

http://www.shanghaigarden.co.uk/images/w...nning4.jpg

Czuję się jak debilka, pisząc to pytanie.
Ale dlaczego twój obrazek widzę w postaci ochydnego czerwonego krzyżyka???
Aby go zobaczyć musiałam wkleić pełen adres obrazka w pasek adresu explorera.

Ponadto w przegl. firefox i opera nie widzę nawet tego czerwonego krzyżyka - symbolu obrazka, co nie chce się otworzyć!

Sprawdzałam inne obrazki, te które mają adres z ateista.pl widzę w postaci mioniaturek a te wklejone na innych stronach się nie otwierają w explorerze!)
Odpowiedz
gąska9999 napisał(a):Czuję się jak debilka, pisząc to pytanie.
Ale dlaczego twój obrazek widzę w postaci ochydnego czerwonego krzyżyka???
Bo nie może się załadować. Coś widać z naszym serwerem…

gąska9999 napisał(a):Aby go zobaczyć musiałam wkleić pełen adres obrazka w pasek adresu explorera.
Ja też Uśmiech

gąska9999 napisał(a):Ponadto w przegl. firefox i opera nie widzę nawet tego czerwonego krzyżyka - symbolu obrazka, co nie chce się otworzyć!
To z kolei sprawa ustawień. Jest coś takiego jak "Pokazuj symbole zastępcze obrazów" czy jakoś podobnie.

gąska9999 napisał(a):Sprawdzałam inne obrazki, te które mają adres z ateista.pl widzę w postaci mioniaturek a te wklejone na innych stronach się nie otwierają w explorerze!)
Hmm… Rzeczywiście dziwne. Duży uśmiech

Odpowiedz
[Obrazek: waiterrunning4.jpg]
Null pointer exception
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości