To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Ambitny) film
Trylogia LOTR w wersji reżyserskiej. Zawsze oglądając te filmy czułem, że mimo ich wspaniałości czegoś im brakuje, teraz już wiem czego Uśmiech Większość scen, które nie znalazły się w edycji zwyczajnej, są humorystycznymi, krótkimi przerywnikami, ale są tam też dłuższe sekwencje uzupełniające fabułę lub rozwijające niektóre wątki. Naprawdę polecam.
Odpowiedz
Hastur napisał(a):Trylogia LOTR w wersji reżyserskiej.

Innej wersji filmowej LOTR nie znam, ba!, nawet nie uznaję, że istnieje. Rozszerzona edycja jest simply the best :]
GG 763835 - jak ktoś chce zagadnąć

Byłby to najwspanialszy ze wszystkich możliwych światów, gdyby nie było na nim religii. John Adams (1735-1826)
Odpowiedz
nie wierzę w to, że wyda mi się mniej żałosna niż wersja kinowa Smutny
[url="http://www.youtube.com/watch?v=_A_arjPCKXA"]
[/url]
Odpowiedz
Ostatnio oglądałem 2 dosyć dobre filmy - Lektor i Źródło. Godne polecenia, opowiedziane w ciekawy sposób.
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
Cytat:nie wierzę w to, że wyda mi się mniej żałosna niż wersja kinowa Smutny
Dare to elaborate?
Odpowiedz
pulp fiction - jak w prosty sposob opowiedzieć banalną historię, ktora pomimo tego wciąga jak odkurzacz. dialog o holandii do dzisiaj jest jednym z moich ulubionych. tarantino to geniusz.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Tu się zgadzam - mój ulubiony film, mogę go oglądać w dowolnym momencie, od dowolnej sceny i dowolną ilość razy i zawsze mnie bawi.
[Obrazek: 18071.jpg]
Odpowiedz
swoją drogą polecilbym wszystko co tarantino nakręcił lub "maczał palce"- od reserwowych psów i pulp fiction po "od zmierzchu do świtu" czy kill billa.
a duet tarantino-rodriguez...
swoją drogą i dla widza masowego mają film, a ambitny zostanie zadziwiony samą głębią...

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Odpowiedz
Tarantino maczał też palce w "Hostelu" i gówno z tego wyszło.
Odpowiedz
:lol2: nie wiem, nie oglądałem.
a nawet jeśli to dobra, każdy ma prawo do błędu. co on, bóg czy co??:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::>

Odpowiedz
Kill bill? Prosze...
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Guns'n'roses - Sympathy For The Devil

"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."

Aldous Huxley

"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Odpowiedz
kill bill lubię choć to nie jest w żadnym wypadku ambitne kino

Odpowiedz
Kill Bill?

Ze wszystkich filmów jakie widziałem, a przy których Tarantino coś działał, Kill Bill jest najżałośniejszym i najgłupszym.

Nie rozumiem, czym w tym filmie się jarać:roll:
"NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA"
Odpowiedz
Girl, Interrupted. Ten film pozwolił mi zrozumieć pewną osobę. Warty obejrzenia i dłuższego zastanowienia.
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
Cytat:Kill Bill jest najżałośniejszym i najgłupszym.
Może głupi i płytki, ale tu raczej chodziło o swoisty artyzm scen rzeźni i ogólną prowokację (w stylu jestem Tarantino i nawet jak wypuszczę trzygodzinny film o obieraniu kartofli to wszyscy się podjarają).
Odpowiedz
teraz widziałem w necie komentarz że tarantino na hostel tylko wyłozył kasę.

a kill bill jest dobry.... jako rzeźnia. odpręża Uśmiech

Odpowiedz
Kill Bill raczej mnie nie oczarował. Oczywiście obok Kill Billa, jako film rzezi warto wymienić Grindhouse. Oglądał ktoś?
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
deadh proof czy planet terror?
zamierzam obejrzeć,ale jeszcze nie dokonałem tego.
swoją drogą u mnie w legnicy moję je mieć za 10 zł z reala Uśmiech

Odpowiedz
The Phillrond napisał(a):Kill Bill raczej mnie nie oczarował. Oczywiście obok Kill Billa, jako film rzezi warto wymienić Grindhouse. Oglądał ktoś?

no i jak oceniasz ten wymiot ?
[url="http://www.youtube.com/watch?v=_A_arjPCKXA"]
[/url]
Odpowiedz
Phillrond napisał(a):Oglądał ktoś?
Jesli lubisz oglądać kobiety dające łupnia facetom, jak ja, to warto.
Pomyśl tylko-tryliony organizmów kręcących sie dokoła, każdy pod hipnotycznym działaniem jedynej prawdy, wszystkie te prawdy identyczne i wszystkie logicznie sprzeczne ze sobą: Moje dziedziczne tworzywo jest najważniejszym tworzywem na Ziemi; jego przetrwanie usprawiedliwia twoją frustrację, ból, a nawet śmierć. I ty jesteś jednym z tych organizmów, i przeżywasz swoje życie w niewoli logicznego absurdu.
R.Wright [i]Moralne zwierzę
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości