To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hormony... zmiana płci... O matko...
Grzanka napisał(a):A jakość życia? Zgodnie z twoją logiką operacje rekonstrukcji zniekształconych organów też powinny być finansowane z kieszeni pacjenta, bo to przecież jego widzimisię, że nie chce wyglądać jak tutaj przed operacją:

No nie, proszę - nie porównuj okaleczonej, cierpiącej kobiety bez twarzy ze zdrowym byczkiem, który myśli, że lepiej by mu było w damskim ciele.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Obie osoby cierpią z powodu swojego ciała. Z resztą nie chodziło mi o samo porównanie ile o to, że nie tylko samo "zagrożenie dla życia lub zdrowia" się liczy w przypadku interwencji chirurgicznych.
Odpowiedz
Kolejna różnica. Okaleczona osoba straciła swoją urodę, natomiast osoba chcąca zmienić płeć, swojej urody nie straciła, a po prostu nie lubi jej.
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
Nie lubić to można szpinaku.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Pomijając to, że szpinaku nie da się nie lubić, dlaczego nie można nie lubić swojej urody?
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
Urody można nie lubić, ale nie jest tak, że osoba transseksualna "nie lubi" swojej urody tak jakby ktoś nie lubił swojego nosa albo nóg. To raczej coś jak życie w cudzym ciele, z cudzą tożsamością.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
sirflinket napisał(a):Pomijając to, że szpinaku nie da się lubić
Poprawiłam za Ciebie. Uśmiech

Iselin - dokładnie. Panowie, wyobraźcie sobie że patrzycie sobie w dół a tam nie ma wacka, za to widać dwa melony. Co teraz? (jak już się skończycie bawić cyckami)

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Dla mnie... nic :]
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Więc nie.rozumiem transseksualistów Smutny
Nie.wiem.jak.to jest żyć w cudzym ciele.

@Flaufly i Mojwa jak to nic! Poszedłbym wyrywać jakiś przystojnych ludzi zależnie od mojej orientacji seksualnej i zaciągałbym ich do seksu.
Ja tam mógłbym urodzić się kobietą gdybym miał ponownie się urodzić. Nie widzę ku temu przeciwskazań. A wy?
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
Cytat:Ja tam mógłbym urodzić się kobietą gdybym miał ponownie się urodzić. Nie widzę ku temu przeciwskazań. A wy?

obojętne Ci to, serio? z obecną psychiką mógłbyś stać się kobietą i byłoby Ci to egal?

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
No tak! ALE na zrobienie z siebie "kobiety" z penisem to się.nie godzę. Jak brać jakiś pakiet.to z full opcjami.
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
Zawsze chciałem spróbować bycia kobietą! Duży uśmiech
Zaciągałabym lesbijki do łóżka. :twisted:

Odpowiedz
to przykre że Wam to się wydaje zabawne, a dla tych ludzi to tragedia. eh.

Odpowiedz
Tu nie chodzi, że zabawne. Jak najbardziej mógłbym mieć ciało kobiety, tylko psychiki bym nie zmienił. Byłbym chłopczycą. Uśmiech

Odpowiedz
Jesteś chłopczycą?:8O:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Mojwa my tu odkrywamy przed.Tobą najskrytsze pragnienia a ty posądzasz nas o żarty Smutny

Smutne, że.są ludzie, którzy nie.czują się dobrze.w ciele.w.którym są, ale.ja im nie umiem pomóc.

Człowiek z męską psychiką w.ciele.kobiety to chłopczyca a
Ten z kobiecą psychiką w ciele.mężczyzny?
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
sirflinket napisał(a):Człowiek z męską psychiką w.ciele.kobiety to chłopczyca a
Ten z kobiecą psychiką w ciele.mężczyzny?
Nie, "chłopczyce" to najczęściej po prostu dziewczyny, o których uważa się, że czasem zachowują się bardziej jak chłopcy niż inne dziewczyny, to jest przejawiają chłopięce cechy osobowości.
Odpowiedz
Ponownie więc.zadam pytanie Duży uśmiech jak nazwać osobę z męską psychiką w ciele.kobiety i jej przeciwieństwo?
Czy to babo-chłop i...?
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
Jest to osoba transseksualna w obu przypadkach.
Odpowiedz
Ja nie wiem o co chodzi. Nie miałbym żadnego problemu z tym, aby być kobietą.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości