Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Underbelly? Pod brzuchem? To na pewno musi być o aborcji
Proszę wpisywać książki które polecamy! - http://ateista.pl/showthread.php?t=11246
Tutaj proszę zamieszczać krytykę podanych pozycji przez użytkowników do tematu "lista książek - http://ateista.pl/showthread.php?t=11405
"No oczywiście, wszystko powinno być prywatne, wiem, że dla takiego komunisty jak paranoid takie słowa przyprawiają go o palpitację serca :mrgreen:
własność jest rozwiązaniem każdego problemu. a póki co schowam portfel bo nie wiem kiedy mi go ukradniesz :lol2:" by korsarz <3
Serial opowiada o losach przeciętnych dwudziestoparolatek mieszkających w Nowym Jorku. Jak dla mnie ciekawa produkcja. Twórczyni serialu i jednocześnie jedna z postaci, wie co robi i robi to dobrze. Na razie wyszło 10 odcinków(każdy po 30 minut), kolejny sezon na początku 2013 i na pewno go obejrzę. Ode mnie 7/10.
A teraz oglądam 6 stóp pod ziemią. Serial jest genialny. Każda postać jest taka wyrazista, nie ma głównego bohatera, interesujemy się każdym, a każdy jest pozytywnie(dla mnie) popaprany. Każdy odcinek(nie licząc pierwszego) zaczyna się od przedstawienia śmierci jakiejś osoby. Od razu skojarzyłem to z Dr. House, który pojawił się później niż 6 feet under. Niezły rip-off. Ciekawe jest też podobieństwo do Dextera( W obu serialach gra ten sam aktor - Michael C Hall)- David(grany właśnie przez C Halla)- jedna z postaci- często rozmawia ze swoim zmarłym ojcem. (co prawda inni też z nim gadają)
Serial nie spodoba się osobie, która brzydzi się na widok całujących się facetów. Ode mnie 8/10.
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
22 Płeć: mężczyzna
lumberjack napisał(a):najzajebiściejszą postacią jest w tym serialu oczywiście Sheldon
Amy Farrah Fowler też jest w dechę
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Serial opowiada o losach przeciętnych dwudziestoparolatek mieszkających w Nowym Jorku. Jak dla mnie ciekawa produkcja. Twórczyni serialu i jednocześnie jedna z postaci, wie co robi i robi to dobrze. Na razie wyszło 10 odcinków(każdy po 30 minut), kolejny sezon na początku 2013 i na pewno go obejrzę. Ode mnie 7/10.
Oglądałem i zgadzam się, że warto go polecić.
A kto oglądał Weeds? Zajefajny serial, który po 102 odcinkach właśnie się skończył.