To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
h+ the digital series
[Obrazek: H--Digital-Series-305097-616x338.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: bajos-fondos-underbelly452.jpg]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Underbelly? Pod brzuchem? To na pewno musi być o aborcji
Proszę wpisywać książki które polecamy! - http://ateista.pl/showthread.php?t=11246
Tutaj proszę zamieszczać krytykę podanych pozycji przez użytkowników do tematu "lista książek - http://ateista.pl/showthread.php?t=11405

"No oczywiście, wszystko powinno być prywatne, wiem, że dla takiego komunisty jak paranoid takie słowa przyprawiają go o palpitację serca :mrgreen:
własność jest rozwiązaniem każdego problemu. a póki co schowam portfel bo nie wiem kiedy mi go ukradniesz :lol2:"
by korsarz <3
Odpowiedz
last resort
[Obrazek: last-resort-review-scott-speedman-andre-braugher.jpg]
zaczyna się fajnie
Odpowiedz
Ostatnio oglądałem http://www.filmweb.pl/serial/Dziewczyny-2012-607930

Serial opowiada o losach przeciętnych dwudziestoparolatek mieszkających w Nowym Jorku. Jak dla mnie ciekawa produkcja. Twórczyni serialu i jednocześnie jedna z postaci, wie co robi i robi to dobrze. Na razie wyszło 10 odcinków(każdy po 30 minut), kolejny sezon na początku 2013 i na pewno go obejrzę. Ode mnie 7/10.

A teraz oglądam 6 stóp pod ziemią. Serial jest genialny. Każda postać jest taka wyrazista, nie ma głównego bohatera, interesujemy się każdym, a każdy jest pozytywnie(dla mnie) popaprany. Każdy odcinek(nie licząc pierwszego) zaczyna się od przedstawienia śmierci jakiejś osoby. Od razu skojarzyłem to z Dr. House, który pojawił się później niż 6 feet under. Niezły rip-off. Ciekawe jest też podobieństwo do Dextera( W obu serialach gra ten sam aktor - Michael C Hall)- David(grany właśnie przez C Halla)- jedna z postaci- często rozmawia ze swoim zmarłym ojcem. (co prawda inni też z nim gadają)

Serial nie spodoba się osobie, która brzydzi się na widok całujących się facetów. Ode mnie 8/10.
Odpowiedz
Uwielbiam Big Bang Theory, a najzajebiściejszą postacią jest w tym serialu oczywiście Sheldon Uśmiech
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):najzajebiściejszą postacią jest w tym serialu oczywiście Sheldon Uśmiech
Amy Farrah Fowler też jest w dechę Oczko
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Uwielbiam Big Bang Theory, a najzajebiściejszą postacią jest w tym serialu oczywiście Sheldon Uśmiech

NotInPortland napisał(a):Amy Farrah Fowler też jest w dechę Oczko

Mnie ostatnio rozwala Wolowitz w kosmosie Uśmiech
Odpowiedz
Sheldon ftw.

Co do samego tematu, polecam kryminał BBC - The Shadow Line oraz Luthera.
Odpowiedz
Jackie Jr przegiął Uśmiech

Furio - pierwsze zadanie Uśmiech

kim jest ten kaktus ?
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
Hanna McKay- to jest kobieta na którą Dexter zasługuje ! A nie jakieś rity, lumeny i inne wywłoki.
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Hanna McKay- to jest kobieta na którą Dexter zasługuje ! A nie jakieś rity, lumeny i inne wywłoki.

W dodatku okazało się, że aktorka grająca Hannę - Iwona Strzechowska - urodziła się w rodzinie polskich emigrantów w Sydney i biegle mówi po polsku.

Odpowiedz
Grała też Mirandę w Mass Effect
"Przypadkowa przechadzka po szpitalu wariatów pokazuje, że wiara nie dowodzi niczego" - Heinrich Heine
Odpowiedz
oraz sarę walker w chucku
piękna i słodka ;3
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
adi. napisał(a):oraz sarę walker w chucku
piękna i słodka ;3
Niestety musisz się zadowolić ręką.
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Niestety musisz się zadowolić ręką.

na szczęście masz aż dwie, więc czeka mnie podwójna przyjemność
Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
adi. napisał(a):więc czeka mnie podwójna przyjemność
Duży uśmiech
Kurwa. Kolejny pedał :lol2:
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Ostatnio oglądałem http://www.filmweb.pl/serial/Dziewczyny-2012-607930

Serial opowiada o losach przeciętnych dwudziestoparolatek mieszkających w Nowym Jorku. Jak dla mnie ciekawa produkcja. Twórczyni serialu i jednocześnie jedna z postaci, wie co robi i robi to dobrze. Na razie wyszło 10 odcinków(każdy po 30 minut), kolejny sezon na początku 2013 i na pewno go obejrzę. Ode mnie 7/10.

Oglądałem i zgadzam się, że warto go polecić.

A kto oglądał Weeds? Zajefajny serial, który po 102 odcinkach właśnie się skończył.
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Kurwa. Kolejny pedał :lol2:

raz rączką to nie pedał 8)
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
adi. napisał(a):raz rączką to nie pedał 8)
To pedał nożny w takim razie. Duży uśmiech
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości