To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
Wróciłem właśnie do siódmego sezonu dextera na którym się zatrzymałem.
Jego siostra nadal mnie tak samo drażni ale serial i tak zajebiście się ogląda Język
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Trzeci odcinek Pod kopułą. W sumie - rewelacja. Polecam.
Odpowiedz
Nawet jeśli ktoś nie czytał pierwowzoru?
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Trzeci odcinek Pod kopułą. W sumie - rewelacja. Polecam.
Póki co lipa straszna. Jedynie koncept fajny, ale gra aktorska to prawdziwa tragedia. Dawno nie widziałem tak kiepsko grających aktorów. W 1 odc. fajnie się krowa na pół rozleciała, jeśli będzie więcej ciekawych efektów to można oglądać Uśmiech
Odpowiedz
Grim napisał(a):Nawet jeśli ktoś nie czytał pierwowzoru?

Nie czytam Kinga, bo to świr. Uśmiech

GoodBoy napisał(a):Póki co lipa straszna. Jedynie koncept fajny, ale gra aktorska to prawdziwa tragedia. Dawno nie widziałem tak kiepsko grających aktorów. W 1 odc. fajnie się krowa na pół rozleciała, jeśli będzie więcej ciekawych efektów to można oglądać Uśmiech

No wiem, mało gejów, tylko lesbijki, a geje nienawidzą kobiet, jak już pisałem, a Ty zaprzeczałeś. 8)
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Trzeci odcinek Pod kopułą. W sumie - rewelacja. Polecam.
Serial jak dla mnie dość dobry.
Zaczął bardzo dobrze, ale przez te trzy odcinki lekko zniżkuje z emocjami.
Jutro czwarty odcinek, zobaczymy jak będzie.
A co do aktorstwa, to podoba mi się ta para:

[Obrazek: cce9pzn.png]

[Obrazek: 68uKbbc.png]

Dziewczyna zdaje sobie sprawę z tego jakim psycholem okazał się być ten koleś.
Wie, że nie pozbędzie się go tak łatwo. Musi cały czas kombinować, zwodzić próbować jakoś nakierować go na "odpowiednie tory", co może da jej szansę oswobodzenia.
A gość - wystarczy, że zrobi kilka swoich min i chorych uśmieszków i już wiadomo, że to nierokujący przypadek psychiczny.

A tak z innej, niezupełnie serialowej beczki: jutro premiera kolejnego sezonu programu komediowego "Whose Line Is It Anyway?", którego emisja zostaje wznowiona na lato w telewizji CW.

http://www.cwtv.com/shows/whose-line-is-it-anyway/
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):No wiem, mało gejów, tylko lesbijki, a geje nienawidzą kobiet, jak już pisałem, a Ty zaprzeczałeś. 8)
Nie musi być gejów. Ważne, że jest na kim oko zawiesić - psychol i blondasek Język
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):blondasek
Blondasek to taki Lostowy Sawyer, tylko że nijaki.
A ruda to Lostowa Kate, tylko brzydsza.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
Czwarty odcinek bardzo dobry.
No i ta scenka mnie zmroziła:

Spoiler!
Odpowiedz
Po czwartym odcinku wiem, że nic nie wiem. Uśmiech
Odpowiedz
A my sobie odświeżamy Seaquesta.
The spice must flow
Odpowiedz
A o czym to?

Ja sobie odświeżam nowe serie Doctora Who. Aktualnie rozpocząłem trzecią.
Sebastian Flak
Odpowiedz
O przygodach tytułowego statku podwodnego i jego załogi, a głównie kapitana, genialnego nastolatka, pani naukowiec i gadającego delfina. Takie lekkie sci-fi, podwodny Star Trek. Ale to film z lat 90tych i trochę trąci myszką.
The spice must flow
Odpowiedz
Pierwsze słyszę Uśmiech Z lat 90 pamiętam tylko Czarodziejki i Power Rangers Oczko leciało to w polskiej telewizji?
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromancer napisał(a):Pierwsze słyszę Uśmiech Z lat 90 pamiętam tylko Czarodziejki i Power Rangers Oczko leciało to w polskiej telewizji?
Leciało, ale ja ledwo pamiętam, Ty masz prawo nie kojarzyć. Tu link do Filmwebu: http://www.filmweb.pl/serial/SeaQuest-1993-93853
The spice must flow
Odpowiedz
Rita napisał(a):Leciało, ale ja ledwo pamiętam, Ty masz prawo nie kojarzyć. Tu link do filmwebu: http://www.filmweb.pl/serial/SeaQuest-1993-93853

To jest to!!! A ja tego tak długo szukałem! Nie pamiętałem nawet nazwy. To teraz ściągam pierwszy sezon. Ciekawe czy 25-latek polubi tak samo jak 7-latek.
Odpowiedz
Trzeci sezon Luthera ma się ku końcowi, i jak na razie trzyma wysoki poziom, IMO jest lepszy niż sezon drugi. Ktoś go tutaj ogląda?
Odpowiedz
Dla spokoju ducha polecam cykl seriali o Sherlocku Holmesie. Powstał w latach '80.
W zasadzie to jeden serial, ale o kilku tytułach, każda seria nosi inny. Ach, ci Anglicy. Uśmiech

Kolejność chyba jest taka:

Przygody SH
Kroniki SH
Powrót SH
Wspomnienia SH
Akta SH.

Wykonawca roli tytułowej jest doskonały, klimacik społeczny też.
Odpowiedz
Odkryłem taki rosyjski serial pt "Specnaz". Zna ktoś? Jak ruscy napierdalają się z radykalnymi Czeczenami (i nie tylko).

Pierwszy odcinek na zachętę. Jak dla mnie świetne.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Jak lubisz takie klimaty, to oglądnij też "grozowyje worota".
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości