|
Informacje
|
|
04.02.2016, 14:08
zefciu napisał(a):lorak napisał(a): o co? że to nie będzie ostatni rok, w którym szliśmy w górę? pewnie!Tzn konkretnie, że w przyszłorocznym IEF będziemy wyżej niż w obecnym. dlaczego tylko w następnym? wypowiedz Dziada była przecież jednoznaczna i nie mówiła o jednym kolejnym roku. czyżbyś więc się zagalopował i zamierzasz się wycofać z zakładu?
....jak łatwo wywołać echo w pustych głowach.
04.02.2016, 14:29
zefciu
Unregistered lorak napisał(a): dlaczego tylko w następnym? wypowiedz Dziada była przecież jednoznaczna i nie mówiła o jednym kolejnym roku.@pilaster - alarm odwołany. Jednak miałeś rację. Wszyscy głosujący na PiS są świadomi jego szkodliwości. Cytat:czyżbyś więc się zagalopował i zamierzasz się wycofać z zakładu?Z zakładu, którego nie zawierałem?
04.02.2016, 15:06
zefciu napisał(a):lorak napisał(a): dlaczego tylko w następnym? wypowiedz Dziada była przecież jednoznaczna i nie mówiła o jednym kolejnym roku.@pilaster - alarm odwołany. Jednak miałeś rację. Wszyscy głosujący na PiS są świadomi jego szkodliwości. jak na typową osobą ideologicznie zaślepioną przystało Zefciu "wie lepiej" i nawet ktoś, kto nigdy na PiS nie głosował, to według jedynie słusznej linii propagandowej głosować na PiS musiał... Cytat:Cytat:czyżbyś więc się zagalopował i zamierzasz się wycofać z zakładu?Z zakładu, którego nie zawierałem? na moje słowa "to nie będzie ostatni taki rok" odpowiedziałeś "Tradycyjnie flaszka? ". jeśli to nie jest propozycja zakładu w kontrze do mojego zdania, to masz spore problemy z używaniem języka polskiego. ewentualnie - znowu to zaślepienie ideologiczne.
04.02.2016, 15:16
zefciu
Unregistered lorak napisał(a): jak na typową osobą ideologicznie zaślepioną przystało Zefciu "wie lepiej" i nawet ktoś, kto nigdy na PiS nie głosował, to według jedynie słusznej linii propagandowej głosować na PiS musiał...Może głosował, może nie głosował. Po co straszył, że jest jedyną na świecie osobą wierzącą, że PiS podniesie IEF? Cytat:na moje słowa "to nie będzie ostatni taki rok" odpowiedziałeś "Tradycyjnie flaszka? ".Zdanie to jest zdaniem niepełnym. Po doprecyzowaniu okazało się, że chodzi nam o coś innego (w Twoim przypadku o interpretację czyniącą zakład niemożliwym do wygrania przeze mnie) Cytat:masz spore problemy z używaniem języka polskiegoRandall Munroe odpowiedział takim ludziom jak Ty w lepszy sposób niż mogę wymyślić:
04.02.2016, 15:30
zefciu napisał(a):lorak napisał(a): jak na typową osobą ideologicznie zaślepioną przystało Zefciu "wie lepiej" i nawet ktoś, kto nigdy na PiS nie głosował, to według jedynie słusznej linii propagandowej głosować na PiS musiał...Może głosował, może nie głosował. Po co straszył, że jest jedyną na świecie osobą wierzącą, że PiS podniesie IEF? nie obwiniaj mnie za swoje urojenia. Cytat:Cytat:na moje słowa "to nie będzie ostatni taki rok" odpowiedziałeś "Tradycyjnie flaszka? ".Zdanie to jest zdaniem niepełnym. zdania, zarówno Dziada jak i moje, były tak precyzyjne jak to możliwe. niestety twoje zacietrzewienie ideologiczne jak zwykle wyłączyło zdolność rozumienia tekstu. no ale możesz być w sumie zadowolony, bo w końcu jesteś w czymś naturalnie, bez żadnego natarczywego naśladownictwa, podobny do Pilastra.
04.02.2016, 15:43
zefciu
Unregistered lorak napisał(a): zdania, zarówno Dziada jak i moje, były tak precyzyjne jak to możliwe.Nie. Nie były. Przymiotnik "ostatni" jest absolutnie precyzyjny tylko, jeśli poda się zbiór i funkcję porządkującą. Naprawdę jesteś tak głupi, że tego nie wiesz, czy już tylko trolujesz, żeby trolować? Cytat:Należę do grupy uprawiającej publicznie dzielną apologetykę partii, której podobno nie popieram i co do której jestem przekonany, że będzie niszczyć Polskę. Będę zarzucał innym zacietrzewienie na podstawie gierek słownych.
05.02.2016, 10:47
Ech, a już miałem się przyłączyć.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country. All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
05.02.2016, 11:22
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241 Dołączył: 08.2005 Reputacja: 1,399 Płeć: mężczyzna Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Nie rozumiem dzisiejszych wiadomosci. Dlaczego akurat jest tak ze to do Polski przyjezdza Cameron rozmawiac o tym czy UK ma pozostac w UE? To od Polski tak duzo juz zalezy?
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche ---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218 Dołączył: 11.2010 Reputacja: 975 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ate 7 stopnia
Cameron buduje swój 'sceptyczny kordon' wokół Niemiec, Holandii i Francji.
Potrzebuje do tego jakichś sojuszników i głosów, bo poprzednio dostał od UE 'czarną polewkę'. A PiS się do tego nadaje, jak mało kto. PS. Jakoś bez echa (w Polsce) przeszła ostatnia wizyta Tuska w Londynie, gdzie przedstawił ofertę UE dla GB w postaci 'Tusk's draft'. Tak to szeroko omawiały media brytyjskie, które oglądam. A u nas cichosza.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
05.02.2016, 15:07
zefciu napisał(a):lorak napisał(a): zdania, zarówno Dziada jak i moje, były tak precyzyjne jak to możliwe.Nie. Nie były. Przymiotnik "ostatni" jest absolutnie precyzyjny tylko, jeśli poda się zbiór i funkcję porządkującą. Naprawdę jesteś tak głupi, że tego nie wiesz, czy już tylko trolujesz, żeby trolować? kłamstwo ma krótkie nogi Zefciu. nie raz, nie dwa już ci ludzie tutaj zwracali uwagę na twoje urojenia związane z polityką, a ty nadal nie rozumiesz, że brak takiej nienawiści, jak twoja wobec PiS, nie oznacza, iż się PiS wspiera.
05.02.2016, 15:13
zefciu
Unregistered lorak napisał(a): kłamstwo ma krótkie nogi Zefciu. nie raz, nie dwa już ci ludzie tutaj zwracali uwagę na twoje urojenia związane z polityką, a ty nadal nie rozumiesz, że brak takiej nienawiści, jak twoja wobec PiS, nie oznacza, iż się PiS wspiera.Co moje rzekome "urojenia związane z polityką" mają wspólnego z Twoją kretyńską sugestią, iż słowo "ostatni" jest precyzyjne bez podania zbioru i sposobu uporządkowania, to już tylko Ty wiesz.
05.02.2016, 16:49
przecież cała ta rozmowa wzięła się z twojego ideologicznego zaślepienia. już chciałeś demaskować pisowsczyka, już składałeś meldunek Pilastrowi, a tu taka wpadka. nie pierwszy raz zresztą, bo w tematach politycznych często tak postępujesz i trudno to wytłumaczyć inaczej niż ślepotą z wyżej wymienionego powodu.
05.02.2016, 22:00
zefciu
Unregistered lorak napisał(a): przecież cała ta rozmowa wzięła się z twojego ideologicznego zaślepieniaProsiłem Cię, żebyś wyjaśnił, w jaki sposób Twoja celowo bzdurna interpretacja słów Dziada wzięła się z mojego "zaślepienia". I nie dowiem się już. Cytat:już chciałeś demaskować pisowsczykaCiebie nie trzeba demaskować jako pisowsczyka. Sytuacja była dokładnie odwrotna, niż opisujesz. Ja autentycznie uwierzyłem przez chwilę, że jednak istnieją pisowcy którzy nie chcą szkodzić Polsce. pilastrowi nie "składałem meldunku", tylko domagałem się korekty skrajnie antypisowskich wniosków. Myliłem się na korzyść PiSu, a nie na niekorzyść. Gdybym był zaślepiony antypisowsko, to by mogło powodować jedynie pomyłki w drugą stronę.
06.02.2016, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2016, 22:11 przez lumberjack.)
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241 Dołączył: 08.2005 Reputacja: 1,399 Płeć: mężczyzna Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosc...rc01=6a4c8
Cytat:Zaczynamy od Pawła S. W 2003 r. objął on stanowisko starszego kupca sieci Kaufland, odpowiedzialnego za zamówienia w dziale wód, napojów i alkoholi. Od jego decyzji zależało, jakie towary trafią na sklepowe półki we wszystkich polskich placówkach. W linku jeszcze 2 strony tekstu. Bardzo ciekawe. http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/pr...ske/xdvsrl Cytat: Fajna pozytywna informacja. Ciekawe ile polskich firm na tym skorzysta.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche ---
Polska trwa i trwa mać zefciu napisał(a):lorak napisał(a): przecież cała ta rozmowa wzięła się z twojego ideologicznego zaślepieniaProsiłem Cię, żebyś wyjaśnił, w jaki sposób Twoja celowo bzdurna interpretacja słów Dziada wzięła się z mojego "zaślepienia". I nie dowiem się już. Zefciu, zauważ, że zakład zaproponowałeś w swojej pierwszej odpowiedzi, bo ze względu na to ideologiczne zaślepienie od razu w moim wpisie dopatrywałeś się wiary w PiS (i stąd też jednocześnie zwróciłeś się do Pilastra). gdybyś zaś w tej pierwszej chwili faktycznie nie był pewien mojego stanowiska, to jak zwyczajnie się czyni w takich sytuacjach, zapytałabyś o doprecyzowanie. nastąpiło to dopiero, gdy ja się na zakład zgodziłem i widocznie wtedy zapaliła ci się lampka ostrzegawcza. lepiej późno niż wcale, ale fakt pozostanie faktem, że - jak to często bywa w tematach politycznych - wyciągasz pochopne wnioski i nazywanie mnie pisowsczykiem świadczy o tym, iż nie warto z tobą rozmawiać o polityce.
07.02.2016, 16:30
zefciu
Unregistered lorak napisał(a): Zefciu, zauważ, że zakład zaproponowałeś w swojej pierwszej odpowiedzi, bo ze względu na to ideologiczne zaślepienie od razu w moim wpisie dopatrywałeś się wiary w PiSDlaczego miałbym zakładać, że nagle z postu na post przestałeś być apologetą PiS-U? Cytat:gdybyś zaś w tej pierwszej chwili faktycznie nie był pewien mojego stanowiska, to jak zwyczajnie się czyni w takich sytuacjachPrzepraszam. Następnym razem postaram się w "takich sytuacjach" pamiętać, że jesteś debilem, a umiejętność posługiwania się językiem polskim jest Ci obca. Ile razy jeszcze mam Cię przeprosić za to, że nie wziąłem tego pod uwagę, żebyć mi wybaczył. Cytat:wyciągasz pochopne wnioskiZaiste. Czasem wydaje mi się, że PiS to jednak nie jest w 100% banda nienadzidzących Polski bydlaków. I zawsze znajdzie się ktoś, kto mnie poprawi. Cytat:i nazywanie mnie pisowsczykiem świadczy o tym, iż nie warto z tobą rozmawiać o polityce.Mogę Cię nazywać "osobą wcaleniepopierającąpisu". Lepiej?
08.02.2016, 00:12
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218 Dołączył: 11.2010 Reputacja: 975 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ate 7 stopnia
Zef - nie wciskaj Loraka w PiSowkie buty, skoro tak się broni rękami i nogami.
Zdrowy objaw.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
08.02.2016, 08:58
zefciu
Unregistered Sofeicz napisał(a): Zef - nie wciskaj Loraka w PiSowkie buty, skoro tak się broni rękami i nogami.Zdrowym objawem jest niebronienie szkodliwych dla Polski działań PiSu. Ale przecież już się zgodziłem bawić się w tę grę i uznać, że lorak wcaleniepopierapisu. W końcu nie chcę, by z głodu umarł.
08.02.2016, 12:06
zefciu napisał(a):lorak napisał(a): Zefciu, zauważ, że zakład zaproponowałeś w swojej pierwszej odpowiedzi, bo ze względu na to ideologiczne zaślepienie od razu w moim wpisie dopatrywałeś się wiary w PiSDlaczego miałbym zakładać, że nagle z postu na post przestałeś być apologetą PiS-U? co świadczy o tym, że tym apologetą w ogóle byłem?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości