To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drastyczny wzrost liczby samobójstw
Ad Łowca:

"-popełnienie przestępstwa, (ja nawet bym się cieszył, gdybym był na tyle zaradny do złamania prawa)."

Jak byś się w dziecko na przejściu na pieszych wpakował też świętowałbyś gwałtowny przyrost zaradności życiowej?
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Nie, to akurat byłaby wielka tragedia i trauma, chodziło mi o rzeczy uczciwe z moralnego punktu widzenia, a jednocześnie zakazane prawnie, na przykład produkcja i handel narkotykami.
Odpowiedz
Cytat:chodziło mi o rzeczy uczciwe z moralnego punktu widzenia, a jednocześnie zakazane prawnie, na przykład produkcja i handel narkotykami.
Wciskanie ich nieletnim też jest moralne? Nie bierzesz za dużo ostatnio Oczko
Odpowiedz
jeahwe ale tutaj doświadczenia raczej nie zdobędziesz. Według mnie to blokuje serce i jest zawał. O sposobie dla siebie myślałem własnie o strzykawce.
Odpowiedz
Jeżow...
Jest zima.
Idź se zamarznij jak się chcesz zabijać.
To miłe ponoć i innych nie angażuje, a czas dobry.

Nie,żebym namawiał, ale to się z punktu widzenia fizjologi wydaje najmędrsze.
A tak poza tym to nil desperandum!

Odpowiedz
przeciez ja nie chcą teraz sie zabić. Wiadomo kiedyś tam kiedyś tam kiedy uznam ,że czas już mój na ziemi minął
(ulegnę jakiemuś wypadkowi lub choroba ,która miał sprawić by ,ze zostanę warzywem)
bo niestety ale na rodzinę raczej nie bede mógł liczyć by mi dali bilet w jedna stronę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości