To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Cytat:Jest taka patriotyczna, może nie do końca, ale trochę jest.
No dobra to faktycznie rozwala Duży uśmiech
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
a reszta nie rozwala? :p w takim razie powiedz, jak twoim zdaniem wyglada "negowanie piosenki"? :p

dobra, chyba sie juz wystarczajaco naznecalismy? Duży uśmiech
Odpowiedz
Oj skrót myślowy od negowania wartości piosenki Język Czepialski.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Widzicie ja to potrafię człowieka rozśmieszyć.
Odpowiedz
Hazuan:

Cytat:
C'mon, surfowanie tutaj to totalna intelektualna akrobatyka! Nie wystarczy napisać "lubię placki" i cieszyć się z multum radosnych potwierdzeń i ogólnego obciągania, za przeproszeniem fiutów. Trzeba wykazać wpływ placków na samopoczucie, podać skład jakościowy i ilościowy, zapewnić, że nie było się plackowo zindoktrynowanym jako dziecko, a potem jeszcze czytać, że w liberaliźmie mąka na placki byłaby lepsza, ale w socjaliźmie każdy mógłby sprawiedliwie nasmażyć tyle placków ile potrzebuje.

Nosz padłem Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
Thor napisał(a):Gammadion teraz słucham. Nie nadużywają słów judaistyczny i aryjski, więc są ok.

Zniszczyło mnie Język
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Jorge z Burgos napisał(a):Ze śmiercią to tak się sprawy mają, że jak się umiera to zwykle na bardzo, bardzo długo.
miszcz.
nic nie dzieje się w sprzeczności z naturą. jedynie w sprzeczności z tym, co o niej wiemy.
Odpowiedz
Rexerex. napisał(a):Ja np. czułem się lepiej wiedząc, że duch babci mnie nie podgląda w łazience Duży uśmiech

szczere wyznanie Uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Cytat:To nie jest jakaś tam książka, ale jeżeli chcesz ufać nieuczciwym naukowców, proszę bardzo. Sam wybierz, komu będziesz ufać. Ja ufam Biblii, bo wiem, że to jest Słowo Pana.

Rozbroiło mnie to.
Odpowiedz
Głupiec napisał(a):Rozbroiło mnie to.
a kto to napisał i w którym wątku?

Odpowiedz
idiota napisał(a):a kto to napisał i w którym wątku?
Górny post: http://www.forum.ateista.pl/showthread.p...60&page=28 :>

Odpowiedz
von.grzanka napisał(a):PS To jest żart.
Czyżby von.grzanka złapał moje dziwne poczucie humoru
.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
bez kontekstu byłoby zwyczajne ale...
do Wielkiego Geniusza rafała3006
Fizyk napisał(a):Byłbym wdzięczny za równie krótką i zwięzłą odpowiedź na moje pytania Oczko

ROTFL

Odpowiedz
Krótka wymiana spostrzeżeń.

Cleo napisał(a):Zobacz, Rothein już zbiera kamienie Oczko

Skywalker napisał(a):Może interesuje się geologią Język

Dobre
Uśmiech
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
Może to nieładnie śmiać się z młodszych użytkowników, ale urzekła mnie kompozycja, jaką tworzą obie części tego zdania:
Cytat:(...) co do UFO, to odnoszę się sceptycznie, ale znam kilka dość wiarygodnych przypadków.
I jakże to nazwać – ten Absolut, tak niepodobny do ciszy lodowców Goethego, do piorunowej na cherubimach toczącej się chmury Mojżeszowego Boga?... Czerwony śmiech – Czarne Maski – Bezdno – jak nazywali autorowie rosyjscy? Karma, jak mówią teozofowie? Czy też „Cosik”, jak nazywała Wieszczka Mara?
Odpowiedz
z http://www.ateista.pl/showthread.php?t=3721&page=7

Brainless napisał(a):Czyli wychodzi na to, że masturbacja staje się grzechem dopiero przy uzależnieniu?

sychu napisał(a):Grzechem staje się zanim jeszcze opuścisz spodnie.

Brainless napisał(a):Wniosek: należy masturbować się bez opuszczania spodni :mrgreen:

Rojza Genendel napisał(a):No właśnie nie, bo uzależnienie jest chorobą, a chorowanie nie może być grzechem!

OneManRevolution napisał(a):A chorobo to cierpienie, a cierpienie uszlachetnia, więc.... Oczko

Rojza Genendel napisał(a):Więc uszlachetniajmy się jak umiemy :-)
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
idiota napisał(a):tak. jest tam napisane. doskonały i dobry bóg stworzył bubel. i teraz swoją rzekomą doskonałość musi watować popałniając kawałek samobójstwa chwilowo.
tak. to ma, kurwa, sens. w cholerę sensu.

niby juz widzialem wiele podobnych stwierdzen, niby niczego nowego nie mowi, ale tutaj mnie urzekla oprocz tresci forma Uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Rothein napisał(a):FlauFly! Oby Ci się licznik zatrzymał na tej dziewiętnastce! (edit: ale nie przez zejście. Wiesz co mam na myśli)

Z życzeń urodzinowych Duży uśmiech

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Tu jest forum ateistyczne, tu szatan może co najwyżej klękać do pałki.
Język

Odpowiedz
Rexerex w jakim temacie padło to stwierdzenie Lumbera?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości