Głupiec napisał(a):Rexerex w jakim temacie padło to stwierdzenie Lumbera?Kliknij w "strzałeczkę" na cytacie
|
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
|
|
28.02.2010, 17:57
Głupiec napisał(a):Rexerex w jakim temacie padło to stwierdzenie Lumbera?Kliknij w "strzałeczkę" na cytacie
28.02.2010, 18:00
A to Ci cwana bestia.
19.03.2010, 19:48
lumberjack napisał(a):Napisałeś posta broniącego Taleję, bo grzmocono cię w kakało, przez co masz psychosomatyczny dysonans irygacyjny motywujący do chronienia niedorozwojów. Poza tym jesteś nieśmiały i niepewny, a w internecie broniąc naszą koffaną koffmitkę dajesz upust swoim kompleksom i chcesz pokazać, że jesteś nonkonformistycznym kozakiem, który walczy z konformistycznymi opiniami pospolitych forumowiczów. ![]() Nie mam nic do Ciebie, Philu, ale to jest mistrzowskie :lol2:
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
27.03.2010, 21:18
zefciu napisał(a):Wątek przeniesiony. Chlebo, musisz być wyjątkowo ubogim wewnętrznie człowiekiem, skoro dla Ciebie kto kogo dyma to filozofia.Nie wiem, jak inni, ale ja się uśmiałem :lol2: I jakże to nazwać – ten Absolut, tak niepodobny do ciszy lodowców Goethego, do piorunowej na cherubimach toczącej się chmury Mojżeszowego Boga?... Czerwony śmiech – Czarne Maski – Bezdno – jak nazywali autorowie rosyjscy? Karma, jak mówią teozofowie? Czy też „Cosik”, jak nazywała Wieszczka Mara?
29.03.2010, 20:15
aniolgabriel napisał(a):Gratulacje, super kapitalistyczna gra GTA4 najbardziej anty społeczna i nie moralna gra.Najlepsze pogrubione.
"I watched with glee
As your kings and queens Fought for ten decades For the Gods they made" Guns'n'roses - Sympathy For The Devil "Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania." Aldous Huxley "This is your life and it's ending one minute at a time" Fight Club
29.03.2010, 20:19
Śmieszny jest, ale w sumie troche mi go szkoda.
29.03.2010, 20:24
Tak to jest kiedy ideologia za bardzo pochlania czlowieka
"I watched with glee
As your kings and queens Fought for ten decades For the Gods they made" Guns'n'roses - Sympathy For The Devil "Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania." Aldous Huxley "This is your life and it's ending one minute at a time" Fight Club
29.03.2010, 22:38
Progmast napisał(a):Tak to jest kiedy ideologia za bardzo pochlania czlowieka Avx nie jest taki śmieszny...
29.03.2010, 23:11
Czasem jest :p
"I watched with glee
30.03.2010, 12:58
Progmast napisał(a):Tak to jest kiedy ideologia za bardzo pochlania czlowieka W każdej doktrynie są dobre i złe rzeczy. Staram się wybierać dobro, a jako że komikiem jestem tylko średnim, to teraz poważnie proszę was o pomoc, wszystko wyjaśniam tu:http://www.ateista.pl/showthread.php?p=3...post316708
06.04.2010, 15:28
Avx napisał(a):Jestem radykalnym antyutopistą
![]() EH
06.04.2010, 15:31
Skywalker napisał(a):Hah! Nie wiedziałem, którą konkretnie wypowiedź przytoczysz, ale zanim otwarłem ten wątek to już wiedziałem, że tu będzie Avx z tematu o pedofilach
10.04.2010, 22:21
pogadanka Lumberjacka czyli kilka słów o metodologii badań naukowych
lumberjack napisał(a):Nie wiedziałem, że jestem tak inteligentny jak ci naukowcy. Jestem nawet lepszy, bo odkryłem to samo co oni, ale o wiele wcześniej. Nie uwierzycie, ale dawno temu przeprowadziłem razem z kolegami podobne doświadczenie (później było powtarzane aby zadośćuczynić wymogowi indukcji). Polegało ono na sprawieniu, by substancja zwana alkoholem oddziałała na biologiczne mechanizmy w naszych mózgach. Okazało się, że niektórzy z nas mają po alkoholu inną moralność. Na przykład spokojny kolega, który nigdy nikogo nie zaczepiał nagle zaczął uważać, że moralnie słusznym aktem jest przypierdolenie drugiemu koledze. Obserwacja tego typu zachowań skłoniła mnie ku refleksji, której ostatecznym rezultatem był podobny wniosek, co naukowców z Massachusetts Institute of Technology.
11.04.2010, 02:13
Avx napisał(a):Zdarza się, że zakochanie się jest racjonalnie i ekonomicznie uzasadnione, ale to zdecydowanie rzadkie. Nie wiem czemu, ale jakoś mnie to rozbawiło :lol2::lol2::lol2:
12.04.2010, 20:15
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241 Dołączył: 08.2005 Reputacja: 1,399 Płeć: mężczyzna Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
http://www.ateista.pl/showpost.php?p=321...stcount=38
Cytat:Cytat:jest idealny np. w grupie przyjaciół, którzy żyją na bezludnej wyspie.dopoki wszyscy maja co jesc i kobieta jednego nie pojdzie spac z drugim i jeden nie powie costam a drugi mu na to costam i nóż w żebra komunizm w pizdu Hehe, rozwaliło mnie.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche ---
Polska trwa i trwa mać
13.04.2010, 10:05
El Commediante napisał(a):Kiedy spoglądasz w otchłań, Avx macha do Ciebie z otchłani. Nie chciałbyś się znaleźć tam gdzie on teraz. Piękne
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country. All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd Rothein napisał(a):Problem w tym ze jesteś <cut>. I tyle. Hm, po angielsku brzmi delikatniej?
19.04.2010, 10:48
19.04.2010, 19:41
rose napisał(a):Avałka Ty lubisz przeróbki to masz jedna ode mnie boskie ![]() Skylwalker Silly mówi że zepsułeś zajebisty cytat
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains But I carry strength from souls now gone They won't let me give in... (...) Death will take those who fight alone But united we can break a fate once set in stone Just hold the line until the end Cause we will give them hell..." EH |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|