To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum
Głupiec napisał(a):Rexerex w jakim temacie padło to stwierdzenie Lumbera?
Kliknij w "strzałeczkę" na cytacie Uśmiech

Odpowiedz
A to Ci cwana bestia.
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Napisałeś posta broniącego Taleję, bo grzmocono cię w kakało, przez co masz psychosomatyczny dysonans irygacyjny motywujący do chronienia niedorozwojów. Poza tym jesteś nieśmiały i niepewny, a w internecie broniąc naszą koffaną koffmitkę dajesz upust swoim kompleksom i chcesz pokazać, że jesteś nonkonformistycznym kozakiem, który walczy z konformistycznymi opiniami pospolitych forumowiczów.

Zgadzasz się z moją psychoanalityczną oceną twojego czynu? Jeśli nie, to dlaczego i czy uważasz, że twoja psychologiczna ocena reszty forumowiczów jest lepiej uzasadniona? Jeśli tak, to czemu?

Moje stanowisko jest następujące: kompleksy-sreksy, wyparcia-zaparcia, psychologiczne argumenty-gówniane ekskrementy.

Przepraszam, mam kompulsywno-fiksacyjny kompleks fekalny.
Duży uśmiech

Nie mam nic do Ciebie, Philu, ale to jest mistrzowskie :lol2:
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Wątek przeniesiony. Chlebo, musisz być wyjątkowo ubogim wewnętrznie człowiekiem, skoro dla Ciebie kto kogo dyma to filozofia.
Nie wiem, jak inni, ale ja się uśmiałem :lol2:
I jakże to nazwać – ten Absolut, tak niepodobny do ciszy lodowców Goethego, do piorunowej na cherubimach toczącej się chmury Mojżeszowego Boga?... Czerwony śmiech – Czarne Maski – Bezdno – jak nazywali autorowie rosyjscy? Karma, jak mówią teozofowie? Czy też „Cosik”, jak nazywała Wieszczka Mara?
Odpowiedz
aniolgabriel napisał(a):Gratulacje, super kapitalistyczna gra GTA4 najbardziej anty społeczna i nie moralna gra.
Dodam do tego film "Avatar" po którym ludzie umierają. ot, kapitalistyczne wynalazki.
--
Kiedyś masło to było masło solone z beczki, było tak dobre że musiało być na kartki.
Produkty czekolado podobne za 1zł. to mamy teraz a nie kiedyś sztuczne syntetyczne albo taki żółty ser teraz jest sztuczny z oleju i chlorku.
Najlepsze pogrubione.
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Guns'n'roses - Sympathy For The Devil

"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."

Aldous Huxley

"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Odpowiedz
Śmieszny jest, ale w sumie troche mi go szkoda.
Odpowiedz
Tak to jest kiedy ideologia za bardzo pochlania czlowieka Oczko
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Aldous Huxley

Fight Club
Odpowiedz
Progmast napisał(a):Tak to jest kiedy ideologia za bardzo pochlania czlowieka Oczko

Avx nie jest taki śmieszny... Smutny
Odpowiedz
Czasem jest :p
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Aldous Huxley

Fight Club
Odpowiedz
Progmast napisał(a):Tak to jest kiedy ideologia za bardzo pochlania czlowieka Oczko

W każdej doktrynie są dobre i złe rzeczy.
Staram się wybierać dobro, a jako że komikiem jestem tylko średnim, to teraz poważnie proszę was o pomoc, wszystko wyjaśniam tu:http://www.ateista.pl/showthread.php?p=3...post316708
Odpowiedz
Avx napisał(a):Jestem radykalnym antyutopistą

Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Skywalker napisał(a):Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Hah! Nie wiedziałem, którą konkretnie wypowiedź przytoczysz, ale zanim otwarłem ten wątek to już wiedziałem, że tu będzie Avx z tematu o pedofilach Język

Odpowiedz
pogadanka Lumberjacka czyli kilka słów o metodologii badań naukowych
lumberjack napisał(a):Nie wiedziałem, że jestem tak inteligentny jak ci naukowcy. Jestem nawet lepszy, bo odkryłem to samo co oni, ale o wiele wcześniej. Nie uwierzycie, ale dawno temu przeprowadziłem razem z kolegami podobne doświadczenie (później było powtarzane aby zadośćuczynić wymogowi indukcji). Polegało ono na sprawieniu, by substancja zwana alkoholem oddziałała na biologiczne mechanizmy w naszych mózgach. Okazało się, że niektórzy z nas mają po alkoholu inną moralność. Na przykład spokojny kolega, który nigdy nikogo nie zaczepiał nagle zaczął uważać, że moralnie słusznym aktem jest przypierdolenie drugiemu koledze. Obserwacja tego typu zachowań skłoniła mnie ku refleksji, której ostatecznym rezultatem był podobny wniosek, co naukowców z Massachusetts Institute of Technology.
Możliwe, że owi naukowcy też doszliby wcześniej do tego wniosku, gdyby kiedyś poszli na jakąś imprezę, niestety zapewne woleli się w tym czasie uczyć. :/ Ehh ci ludzie...

Odpowiedz
Avx napisał(a):Zdarza się, że zakochanie się jest racjonalnie i ekonomicznie uzasadnione, ale to zdecydowanie rzadkie.

Nie wiem czemu, ale jakoś mnie to rozbawiło :lol2::lol2::lol2:
Odpowiedz
http://www.ateista.pl/showpost.php?p=321...stcount=38

Cytat:
Cytat:jest idealny np. w grupie przyjaciół, którzy żyją na bezludnej wyspie.
dopoki wszyscy maja co jesc i kobieta jednego nie pojdzie spac z drugim i jeden nie powie costam a drugi mu na to costam i nóż w żebra komunizm w pizdu

Hehe, rozwaliło mnie.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Kiedy spoglądasz w otchłań, Avx macha do Ciebie z otchłani. Nie chciałbyś się znaleźć tam gdzie on teraz.

PiękneDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Rothein napisał(a):Problem w tym ze jesteś <cut>. I tyle.

Hm, po angielsku brzmi delikatniej? Duży uśmiech
Odpowiedz
Wydzieliłem dyskusję o cenzurze: http://www.ateista.pl/showthread.php?t=8308
Odpowiedz
rose napisał(a):Avałka Ty lubisz przeróbki to masz jedna ode mnie Uśmiech

[Obrazek: 076kochamniebijeczarnyj.jpg]

boskie Duży uśmiech

Skylwalker
Silly mówi że zepsułeś zajebisty cytat Smutny
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone